Anasayfa


22-11-2016
İzmit Derneği’nden Öğretmenler Günü etkinliği
Türkiye’deki Batı Trakya Türkleri Derneği (BTTDD) İzmit Şubesi Yönetimi üyeleri olan öğretmenleri, 24 Kasım Öğretmenler Günü anısına yemekli toplantıda buluşturdu.
22 Kasım 2016 Salı

MÜSİAD TESİSLERİ’NDE KUTLAMA

Batı Trakya Türkleri Derneği İzmit Şube Başkanı Lütfü Bodur, Yönetim kurulu üyeleri Selahattin Durmuş ve Yüksel Öztürk ile Kadın Kolları Başkanı Aslı Devrim ve yöneticilerin ev sahipliği yaptığı kutlama MÜSİAD Sosyal Tesisleri’nde yapıldı.
Tatil günü olması nedeniyle 20 Kasım Pazar günü gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlamasına derneğin üyesi olan Kocaeli Yüksek Öğredim Derneği (KYÖD) Başkanı Mehmet Toker, eşi emekli öğretmen Nesrin Toker ile birlikte katıldı. Öğretmen olan derneğin geçmiş dönem başkanlarından Sabri Mutlu, Akşemsettin İlkokulu Müdürü Mikail Bülbül ve okul öğretmenleri ile dernek üyesi çalışan ve emekli öğretmenler Batı Trakya Türkleri Derneği’nin bu özel organizasyonunda hazır bulundu.

BODUR: “ÖĞRETMENLERE NE YAPSAK AZ”

Eli öpülesi öğretmenler için bu anlamlı organizasyonu geleneksel hale getirdiklerini ve bu yıl 4’üncüsünü yaptıklarını hatırlatan BTTD İzmit Şube Başkanı Bodur, “Üyemiz öğretmenlerin birbirlerini tanıması, dayanışması ve kaynaşmasını sağlıyoruz. Öğretmenlerimiz için ne yapsak azdır.” dedi. Akşemsettin İlkokulu Müdür Yardımcısı Nükhet Gül, kutlama yemeğini düzenleyen dernek yönetimi adına başkan Bodur’a çiçek verip teşekkür etti. Yemekli toplantıya katılan dernek üyesi öğretmenler birbirleri ile tanıştı.

Haberler


GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi’nin bina sorununun çözümü için başbakana bektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler

AP milletvekili Daly: ‘Ursula von der Leyen ve AB’nin eylemleri (Gazze’deki) soykırımı mümkün kıldı’

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyetinden milletvekili Baran’a ziyaret

Son 15 yılın en sıcak nisan ayı

Polis UCLA kampüsüne takviye güçlerle müdahale ediyor

Mihaloliakos cezaevinden çıkıyor