Anasayfa

03-03-2026
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencilerinden anlamlı dayanışma
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencileri, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ruhuna uygun anlamlı bir dayanışma çalışmasına imza attı.
3 Mart 2026 Salı

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencileri, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ruhuna uygun anlamlı bir dayanışma çalışmasına imza attı.

Öğrencileri, İskeçe’de maddi zorluk yaşayan ailelere kumanya dağıttı. Organizasyon, okulun öğretmenlerinden Erkan İmamefendi öncülüğünde hayata geçirildi. Çalışma kapsamında, İskeçe ili genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda malzemelerinden oluşan yardım paketleri ulaştırıldı.

Etkinlik, öğrencilerin birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma bilinciyle hareket ettiğini bir kez daha gösterdi. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bu faaliyet, hem aileler hem de okul camiası tarafından takdirle karşılandı.

Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği tarafından yapılan açıklamada, anlamlı çalışmada emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenler tebrik edilerek, dayanışma ruhunun güçlenerek devam etmesi dileği iletildi.


Haberler


BTTÖB’den velilere çağrı

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencilerinden anlamlı dayanışma

Gümülcine Celal Bayar Azınlık Ortaokulu-Lisesi öğrencileri EPAS Junior Days 2026’da

Zeybek: ‘ARTEMIS sistemi neden hala devrede değil?’

Gökçeler’deki toplu iftara yoğun katılım

Yunanistan Orta Doğu’daki gelişmeler nedeniyle savunma tedbirlerini artırdı

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu öğrencisinden yüzmede büyük başarı

İlkokul birinci sınıfa kayıtlar başladı

Milletvekili Özgür Ferhat’tan Gümülcine Belediyesine ziyaret

Sevilen esnaf Bahadır Cemiloğlu son yolculuğuna uğurlandı

Milletvekili Özgür Ferhat’ın girişimiyle itfaiyedeki personel açığı meclis gündemine taşındı

Miçotakis’ten Orta Doğu için telekonferans, Dışişlerinden acil hatlar