Anasayfa

03-03-2026
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencilerinden anlamlı dayanışma
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencileri, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ruhuna uygun anlamlı bir dayanışma çalışmasına imza attı.
3 Mart 2026 Salı

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencileri, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ruhuna uygun anlamlı bir dayanışma çalışmasına imza attı.

Öğrencileri, İskeçe’de maddi zorluk yaşayan ailelere kumanya dağıttı. Organizasyon, okulun öğretmenlerinden Erkan İmamefendi öncülüğünde hayata geçirildi. Çalışma kapsamında, İskeçe ili genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda malzemelerinden oluşan yardım paketleri ulaştırıldı.

Etkinlik, öğrencilerin birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma bilinciyle hareket ettiğini bir kez daha gösterdi. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bu faaliyet, hem aileler hem de okul camiası tarafından takdirle karşılandı.

Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği tarafından yapılan açıklamada, anlamlı çalışmada emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenler tebrik edilerek, dayanışma ruhunun güçlenerek devam etmesi dileği iletildi.


Haberler


Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi

IEA Başkanı Birol’dan uyarı: Avrupa’nın jet yakıtı 6 hafta yeter

AB Komisyonu: Yunan polisinin geri itmelerde maskeli göçmenleri kullandığı iddiaları soruşturulmalı