Anasayfa

03-03-2026
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencilerinden anlamlı dayanışma
İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencileri, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ruhuna uygun anlamlı bir dayanışma çalışmasına imza attı.
3 Mart 2026 Salı

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi öğrencileri, Ramazan ayının paylaşma ve yardımlaşma ruhuna uygun anlamlı bir dayanışma çalışmasına imza attı.

Öğrencileri, İskeçe’de maddi zorluk yaşayan ailelere kumanya dağıttı. Organizasyon, okulun öğretmenlerinden Erkan İmamefendi öncülüğünde hayata geçirildi. Çalışma kapsamında, İskeçe ili genelinde belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda malzemelerinden oluşan yardım paketleri ulaştırıldı.

Etkinlik, öğrencilerin birlik, beraberlik ve toplumsal dayanışma bilinciyle hareket ettiğini bir kez daha gösterdi. Ramazan ayının manevi atmosferine uygun bu faaliyet, hem aileler hem de okul camiası tarafından takdirle karşılandı.

Encümen Heyeti ve Okul Aile Birliği tarafından yapılan açıklamada, anlamlı çalışmada emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenler tebrik edilerek, dayanışma ruhunun güçlenerek devam etmesi dileği iletildi.


Haberler


Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulundan eğitimdeki gelişmeler hakkında açıklama

Toplumsal Düzeni Ayakta Tutan Görünmez Bağlar

İskeçe’deki camilerde 15 Temmuz şehitleri için mevlid ve dua programı düzenlendi

Gümülcine–Dedeağaç karayolundaki sensör çalışması

Ebru sanatı Atina’da atölye çalışmasıyla tanıtıldı

AB Komisyonunun Hukukun Üstünlüğü Raporu’nda Bekir Usta Dava Grubu’na yer verildi

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliğinden piyano resitali ve şan dinletisi

ABD, Yunanistan’a olası askeri ekipman satışını onayladı

Dr. Sadık Ahmet ölümünün 31. yılında Gümülcine’de anılacak

SİRİZA’da istifa dalgası sürüyor

BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet: ’Sekiz azınlık okulunun daha kapatılması kabul edilemez’

Polisin ateş ederek öldürdüğü otizmli genç için binlerce kişi yürüdü