Anasayfa

03-03-2026
BTTÖB’den velilere çağrı
Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB), 2026-2027 eğitim-öğretim yılı için azınlık ilkokullarına kayıt sürecinin başladığını duyurarak velilere çağrıda bulundu.
3 Mart 2026 Salı

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği (BTTÖB), 2026-2027 eğitim-öğretim yılı için azınlık ilkokullarına kayıt sürecinin başladığını duyurarak velilere çağrıda bulundu.

BTTÖB tarafından yayımlanan duyuruda, çocukların ana dilini, dinini ve kültürünü özgürce yaşayabileceği azınlık okullarının önemi vurgulandı. Duyuruda, "Tüm velilerimizi azınlık okullarına sahip çıkmaya davet ediyoruz." denildi.

Ayrıca kayıt süreciyle ilgili daha detaylı bilgi almak isteyen velilerin, azınlık okulları yönetimine başvurabilecekleri belirtildi.

Azınlık ilkokullarına yeni başlayacak öğrenciler için kayıt işlemleri 2 Mart - 23 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek.



Haberler


Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulundan eğitimdeki gelişmeler hakkında açıklama

Toplumsal Düzeni Ayakta Tutan Görünmez Bağlar

İskeçe’deki camilerde 15 Temmuz şehitleri için mevlid ve dua programı düzenlendi

Gümülcine–Dedeağaç karayolundaki sensör çalışması

Ebru sanatı Atina’da atölye çalışmasıyla tanıtıldı

AB Komisyonunun Hukukun Üstünlüğü Raporu’nda Bekir Usta Dava Grubu’na yer verildi

Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliğinden piyano resitali ve şan dinletisi

ABD, Yunanistan’a olası askeri ekipman satışını onayladı

Dr. Sadık Ahmet ölümünün 31. yılında Gümülcine’de anılacak

SİRİZA’da istifa dalgası sürüyor

BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet: ’Sekiz azınlık okulunun daha kapatılması kabul edilemez’

Polisin ateş ederek öldürdüğü otizmli genç için binlerce kişi yürüdü