Anasayfa

13-03-2026
Maronya–Şapçı belediyesinde çiftçiler için örgütlenme hamlesi
Maronya–Şapçı Belediye Başkanı Apostolos İoannu, yerel yetkililerle birlikte Gümülcine Çiftçi Derneği Başkanı Nikos Botroços ile bir araya geldi. Görüşmede, Maronya–Şapçı Belediyesi sınırları içinde bir çiftçi derneğinin yeniden kurulması için yapılabilecek iş birliği ele alındı.
13 Mart 2026 Cuma

Maronya–Şapçı Belediye Başkanı Apostolos İoannu, yerel yetkililerle birlikte Gümülcine Çiftçi Derneği Başkanı Nikos Botroços ile bir araya geldi. Görüşmede, Maronya–Şapçı Belediyesi sınırları içinde bir çiftçi derneğinin yeniden kurulması için yapılabilecek iş birliği ele alındı.

Toplantıda, bölgedeki çiftçilerin ortak bir çatı altında temsil edilmesinin önemi ve üreticilerin karşılaştığı sorunların daha etkili şekilde ele alınabilmesi için atılabilecek adımlar değerlendirildi.

Belediye ile Gümülcine Çiftçi Derneği arasındaki bu temasın, bölgede aktif bir çiftçi örgütünün yeniden kurulması için önemli bir ilk adım olduğu belirtildi.

Önümüzdeki dönemde bölgedeki çiftçilerle görüşmeler ve bilgilendirme toplantıları yapılması, ardından derneğin yeniden yapılandırılması için seçim sürecinin başlatılması planlanıyor.

Maronya–Şapçı Belediyesi, tarım sektörünü güçlendirecek her türlü girişimi desteklediğini belirterek, bölgedeki çiftçileri bu sürece aktif olarak katılmaya çağırdı.


Haberler


GAT’tan “12 Ay 12 Mutluluk” projesi

Atina’da 23 Nisan Çocuk Bayramı önceden kutlandı

Diploma tartışması istifa getirdi

Filistin Devlet Başkan Yardımcısı Atina’da Miçotakis’le görüştü

Antalya Forumu’nda Trampa’dan Batı Trakya vurgusu

Batı Trakya heyeti Antalya Diplomasi Forumu’nda

İskeçe Azınlık Lisesi öğrencileri için Ankara’ya kültür ve eğitim gezisi

Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı

GAT üyeleri bowling turnuvasında bir araya geldi

Napoli’de film gibi banka soygunu

Baran’dan şap hastalığı uyarısı: “Gecikmeler hayvancılığı tehdit ediyor”

Muhalefetten hükümete yolsuzluk ve dinleme eleştirisi