Anasayfa

23-11-2016
Başbakan Çipras Sirkeli köyünde halka hitap edecek...
Başbakan Aleksis Çipras'ın 25 Kasım Cuma günü gerçekleştireceği Batı Trakya ziyareti çerçevesinde Rodop iline bağlı Sirkeli köyünü ziyaret edeceği bildirilidi.
23 Kasım 2016 Çarşamba

Türk azınlığın yoğun olarak yaşadığı Sirkeli bölgesini ziyaret edecek olan Başbakan Çipras'ın burada halka hitap edeceği bildirildi.

SİRİZA Kozlukebir - Sirkeli İlçe Örgütü tarafından yapılan açıklamada Başbakanın Sirkeli köyünde halka sesleneceği ifade edildi. Konuyla ilgili olarak SİRİZA Kozlukebir İlçe Örgütü tarafından yapılan yazılı açıklama şöyle: "Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve SİRİZA Kozlukebir - Sirkeli İlçe Örgütü Başkanı Erdem Hüseyin başkanlığında örgüt üyelerinin yanı sıra bölge halkı tarafından karşılanacak olan Başbakan Çipras, Büyük Sirkeli köyü meydanında halka hitaben bir konuşma yapacak.

Edinilen bilgilere göre 25 Kasım Cuma günü sabah saat 10:30'da Büyük Sirkeli köyünde halka seslenecek olan Çipras, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet ve diğer SİRİZA İlçe Örgütü temsilcileriyle bir görüşme gerçekleştirecek."

Haberler


Bulatköy’de 24. Kiraz Festivali başlıyor

BTAYTD yönetiminden Gümülcine Belediye Başkanına ziyaret

Interview anketi: Yeni Demokrasi liderliğini koruyor, Çipras ve PASOK ikinci sıra için yarışıyor

Batı Trakya Fenerbahçeliler Derneğinin istinaftan başvurusu red edildi

DEB Partisi EFA genel kuruluna katıldı

Süpermarket fiyatlarını anlık karşılaştıracak “posokanei” uygulaması geliyor

Kırköy kadınları Karasu Nehri’nde “Aile Okumaları” programında buluştu

Topsidis, Kırcaali Valisi Nikolov ile görüştü

Kabine değişikliği: Ulaştırma Bakanlığına Koçiras, Marinakis görevinde kalıyor

Milletvekili Baran’dan hükümete ’Genç Göçü’ uyarısı

Kabine değişikliği hazırlığı: Gözler hükümet sözcülüğünde

Kültür Bakanı Mendoni, Kapadokya’yı gezdi