Anasayfa

17-03-2026
Koyunköy Camisinde Kadir Gecesi programı düzenlendi
İskeçe Müftülüğü tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla Koyunköy Camisinde özel bir program gerçekleştirildi. Yoğun katılımla düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılırken, Koyunköylü öğrenciler tarafından mevlid-i şerif okundu.
17 Mart 2026 Salı



İskeçe Müftülüğü tarafından Kadir Gecesi dolayısıyla Koyunköy Camisinde özel bir program gerçekleştirildi. Yoğun katılımla düzenlenen programda Kur’an-ı Kerim tilaveti yapılırken, Koyunköylü öğrenciler tarafından mevlid-i şerif okundu.

Program kapsamında İskeçe Müftüsü ve Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı Mustafa Trampa cemaate hitaben bir konuşma yaptı. Türkiye’nin Gümülcine Muavin Konsolosu Umut Yamık da konuşmasında, Başkonsolos Aykut Ünal’ın selamlarını iletti ve soydaşlara iyi bayramlar diledi.

Koyunköy Camisini dolduran soydaşlar, programın ardından hep birlikte teravih namazını kıldı.

Koyunköy’deki Kadir Gecesi programına Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Milletvekili Burhan Baran, Mustafçova Belediye Başkanı Ahmet Kurt, İskeçe Belediye Başkan Yardımcısı Şaban Bandak, Eyalet Meclis Üyesi Fatih İsmailko, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı Bahri Belço, İskeçe Türk Azınlık Ortaokulu–Lisesi Encümen Heyeti Başkanı Ozan Ahmetoğlu, İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulu Encümen Heyeti Başkanı Hüseyin Baltacı, diğer davetliler ve çok sayıda soydaş katıldı.

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, programın ardından yaptığı paylaşımda, Misvaklı köyünde iftarın ardından Koyunköy Camisine geçtiklerini belirterek, “Teravih namazını kıldık, sohbet ettik. Öğrencilerimizden mevlid-i şerif dinledik. Elhamdülillah İskeçe’mizde Ramazan-ı Şerif’in güzelliği ve heyecanı Kadir Gecesi ile zirveye ulaştı. Gecemiz mübarek olsun inşallah.” ifadelerini kullandı.


Haberler


PASOK’tan Bahçeköy (Kipi) Sınır Kapısı tepkisi

Atatürk Evine anlamlı ziyaret

GAT’tan ihtiyaç sahibi iki soydaşa tekerlekli sandalye desteği

Yeni Solda ayrılık iddiası: Hüseyin Zeybek de isimler arasında

Gümülcine ve Yassıköy belediyelerinden arsa temizliği uyarısı

Türkiye’den Schengen vizesi başvurularında Yunanistan ilk sırada

Karamanlis ve Samaras’ın çıkışları Miçotakis hükümetini zorluyor

ALCO anketinde Çipras’ın partisi ikinci, Karistianu dördüncü sırada

Çocuk Yardımı başvuruları bugün başladı

Yunanistan’dan ABTTF’nin BM İnsan Hakları Konseyine sunduğu yazılı bildiriye cevap

Chevron’dan Yunanistan’ın batısındaki enerji aramalarına yeni ortaklık

Gümülcine - Makaz yolu yeniden ulaşıma açıldı