Anasayfa

03-04-2026
Başkonsolos Ünal’dan Kireççiler ziyareti
Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, bugün (3 Nisan Cuma) İskeçe’ye bağlı Kireççiler köyünü ziyaret ederek soydaşlarla bir araya geldi.
3 Nisan 2026 Cuma

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Aykut Ünal, bugün (3 Nisan Cuma) İskeçe’ye bağlı Kireççiler köyünü ziyaret ederek soydaşlarla bir araya geldi.

Ziyarette Başkonsolos Ünal’a, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu Başkanı ve İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, İskeçe Türk Birliği Başkanı Kerem Abdurahimoğlu ve diğer soydaşlar eşlik etti.

Başkonsolos Ünal ve beraberindeki heyet, Kireççiler Camiinde cuma namazını kıldıktan sonra soydaşlarla sohbet etti.

Ziyarete ilişkin Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğunun sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, “İskeçe/Kireççiler’de soydaşlarımızla bir araya geldik. Misafirperverlikleri için teşekkür ederiz.” ifadelerine yer verildi.



Haberler


ABD, Yunanistan’a olası askeri ekipman satışını onayladı

Dr. Sadık Ahmet ölümünün 31. yılında Gümülcine’de anılacak

SİRİZA’da istifa dalgası sürüyor

BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet: ’Sekiz azınlık okulunun daha kapatılması kabul edilemez’

Polisin ateş ederek öldürdüğü otizmli genç için binlerce kişi yürüdü

Işık Sadık Ahmet, TBMM’deki 15 Temmuz anma törenine katıldı

İskeçe Müftülüğü’nden 15 Temmuz Şehitleri için mevlit programı

15 Temmuz şehidi Mustafa Cambaz doğduğu köyde anıldı

İskeçe’deki kapalı yüzme havuzu ağustos ayı boyunca kapalı olacak

ELAS Partisi siyasi örgütlenme sürecini başlattı

Doğu Makedonya - Trakya’da uyuşturucu operasyonu: Bir haftada 22 gözaltı

İskeçe Merkez Türk Azınlık İlkokulunda kayıt krizi: Bazı öğrencilerin kayıtları iptal edildi