Anasayfa

17-04-2026
Mehmet Emin son yolculuğuna uğurlandı
Batı Trakya Türk toplumunun sevilen isimlerinden, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği eski başkanı Mehmet Emin, bugün (17 Nisan Cuma) yoğun katılımla düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.
17 Nisan 2026 Cuma



Batı Trakya Türk toplumunun sevilen isimlerinden, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği eski başkanı Mehmet Emin, bugün (17 Nisan Cuma) yoğun katılımla düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı.

1973 doğumlu olan ve vefatıyla bölgede derin üzüntü yaratan Emin’in cenazesi, Gümülcine Şehreküstü Mahallesi’ndeki evinden ikindi namazının ardından kaldırıldı. Mastanlı Mezarlığında gerçekleştirilen defin törenine, merhumun ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.

Mehmet Emin’in vefatı, Batı Trakya’da büyük bir kayıp olarak değerlendirilirken, Batı Trakya Türk Azınlığı Danışma Kurulu, Dostluk Eşitlik Barış Partisi, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği, Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği ve Gümülcine Türk Gençler Birliği taziye mesajı yayımladı.


Haberler


Tarihi Beyazıt Camiinin açılışının kasım ayında yapılması bekleniyor

Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor

Öğrencilerden hayat pahalılığına karşı çadırlı eylem

Egnatia Otoyolu’nda ağır tonajlı araçlara geçiş yasağı

GAT’tan doğaya anlamlı katkı