Anasayfa

05-05-2026
Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifinden önemli duyuru
Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi, tarım ve gıda sektöründe faaliyet gösteren çiftçiler ile genç üreticilere yönelik yeni hibe ve finansman programlarının hayata geçirileceğini duyurdu.
5 Mayıs 2026 Salı

Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi, tarım ve gıda sektöründe faaliyet gösteren çiftçiler ile genç üreticilere yönelik yeni hibe ve finansman programlarının hayata geçirileceğini duyurdu.

Kooperatif tarafından yapılan açıklamada, program kapsamında üreticilere yüzde 80’e varan hibe destekleri, 10.000 euro ile 50.000 euro arasında değişen yatırım ve işletme kredileri, faizsiz dönemler ve düşük faizli finansman imkanları sunulacağı belirtildi. Desteklerin; ekipman alımı, arazi yatırımları, üretim sermayesi ve modernizasyon projelerini kapsadığı ifade edildi.

Programların temel hedefinin, tarımsal üretimi artırmak ve kırsal ekonomiyi güçlendirmek olduğu vurgulanırken, başvuruların önümüzdeki dönemde açılmasının beklendiği bildirildi.

Açıklamada, hiçbir üreticiden ön hazırlık süreci için ücret talep edilmeyeceği, isteyen üreticilerin Gümülcine’deki kooperatif merkez ofisine başvurabileceği veya telefon ile iletişime geçebileceği belirtildi.

Adres: Vas. Pavlou 9 (Maronio Megaro) – Gümülcine

Telefon: +30 2531 0 82910


Haberler


İsmail Rodoplu ölümünün 6. yılında anılacak

Akaryakıt desteği Eylül’de de devam edecek

İsrail ile Yunanistan, ’Aşil Kalkanı’ hava savunma anlaşmasını imzaladı

Yalımlı’da geleneksel Mahya etkinliği yoğun katılımla gerçekleştirildi

GAT’tan çocuklara kırtasiye desteği

Başkonsolos Ünal’dan Bratankova’ya ziyaret

ABD Dışişlerinde Heybeliada Ruhban Okulu gündemi

“Predator” dinleme skandalı AİHM’e taşındı

Bluefarm Tarım ile Blueberry Ladies arasında sözleşmeli tarım iş birliği

Özgür Ferhat’tan Batı Nil virüsü için acil önlem çağrısı

Batı Nil virüsü nedeniyle bir haftada 6 kişi hayatını kaybetti

Balaban köyünde kadın cinayeti