Anasayfa


05-12-2016
Batı Trakyalı “Demokrasi Şehidi” Cambaz’ın anısı yarışmayla yaşatılacak
Türkiye’de Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü’nün (BYEGM), “Yerel Medya Özendirme Yarışması” 2017’de, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Batı Trakyalı foto muhabiri Mustafa Cambaz anısına düzenlenecek.
5 Aralık 2016 Pazartesi

BYEGM’den yapılan açıklamaya göre, yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla düzenlenen “Yerel Medya Özendirme Yarışması”na başvurular, 10 Ocak 2017’de başlayacak. Türkiye’de yerel medyaya yönelik en eski yarışma olma özelliği taşıyan yarışmaya, yurt dışında Türkçe yayın yapan yerel medya mensupları da katılabilecek.

15 Temmuz’daki darbe girişiminde şehit olan Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Cambaz anısına düzenlenecek yarışmada, haber fotoğrafı kategorisinde bu yıl için özel bir ödül verilecek. “15 Temmuz'u En İyi Anlatan Fotoğraf”ın sahibi, birincilikle eş değer olan Mustafa Cambaz Özel Ödülünü alacak.

Yerel medyada çalışan habercilerin başarılı çalışmalarının daha görünür olmasını hedefleyen yarışmada "Yerel Haber", "Köşe Yazısı", "Mizanpaj", "Araştırma", "Röportaj", "Haber Fotoğrafı", "Televizyon Haberi", "Radyo Haber Programı", "Yerel İnternet Haber Sitesi" ve "Yerel İnternet Haberi" alanlarında ilk üçe giren çalışmalar ve "15 Temmuz'u En İyi Anlatan Fotoğraf" dalında Mustafa Cambaz Özel Ödülü ile 31 ödül törenle sahiplerine ulaştırılacak.

Haberler


Soydaşlar Mustafçova’da hatim etkinliğinde buluştu

Çocuk parası için başvurular cuma günü sona eriyor

Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı