Anasayfa

05-12-2016
Batı Trakyalı "Demokrasi Şehidi" Cambaz'ın anısı yarışmayla yaşatılacak
Türkiye'de Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün (BYEGM), "Yerel Medya Özendirme Yarışması" 2017'de, 15 Temmuz darbe girişiminde şehit olan Batı Trakyalı foto muhabiri Mustafa Cambaz anısına düzenlenecek.
5 Aralık 2016 Pazartesi

BYEGM'den yapılan açıklamaya göre, yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla düzenlenen "Yerel Medya Özendirme Yarışması"na başvurular, 10 Ocak 2017'de başlayacak. Türkiye'de yerel medyaya yönelik en eski yarışma olma özelliği taşıyan yarışmaya, yurt dışında Türkçe yayın yapan yerel medya mensupları da katılabilecek.

15 Temmuz'daki darbe girişiminde şehit olan Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Cambaz anısına düzenlenecek yarışmada, haber fotoğrafı kategorisinde bu yıl için özel bir ödül verilecek. "15 Temmuz’u En İyi Anlatan Fotoğraf"ın sahibi, birincilikle eş değer olan Mustafa Cambaz Özel Ödülünü alacak.

Yerel medyada çalışan habercilerin başarılı çalışmalarının daha görünür olmasını hedefleyen yarışmada "Yerel Haber", "Köşe Yazısı", "Mizanpaj", "Araştırma", "Röportaj", "Haber Fotoğrafı", "Televizyon Haberi", "Radyo Haber Programı", "Yerel İnternet Haber Sitesi" ve "Yerel İnternet Haberi" alanlarında ilk üçe giren çalışmalar ve "15 Temmuz’u En İyi Anlatan Fotoğraf" dalında Mustafa Cambaz Özel Ödülü ile 31 ödül törenle sahiplerine ulaştırılacak.

Haberler


YTB’den soydaş edebiyatına destek programı

Mucize Tiyatrosu sezonu renkli etkinliklerle kapattı

Dışişleri Bakanlığında yeni dönem: Daimi İdari Bakan Yardımcılığı geliyor

Hükümetin önerdiği anayasa reformu mecliste görüşülmeye başlandı

Türkiye ve Yunanistan Dışişleri Bakanları Sofya’da görüştü

Yunanistan’da uyuşturucu kullanımında tehlikeli yükseliş

TOÇEK Tiyatro Topluluğu Konya’da ayakta alkışlandı

Yonca üreticileri için de minimis başvuruları bugün başlıyor

Hacıgene’den Koroner Ünite konusunda hastane yönetimine soru

KKE Rodop Bölge Komitesi: Çiftçilere yönelik kovuşturmalar geri çekilsin

Bulatköy’de 24. Kiraz Festivali başlıyor

BTAYTD yönetiminden Gümülcine Belediye Başkanına ziyaret