Anasayfa

13-06-2026
Kozlukebir Belediyesi’nden Çocuk Festivali
Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Çocuk Festivali, 13 Haziran Cumartesi günü yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sirkeli köyü futbol sahasında düzenlenen etkinlik, çocuklar ve ailelerin büyük ilgisini gördü.
13 Haziran 2026 Cumartesi



Rodop iline bağlı Kozlukebir Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Çocuk Festivali, 13 Haziran Cumartesi günü yoğun katılımla gerçekleştirildi. Sirkeli köyü futbol sahasında düzenlenen etkinlik, çocuklar ve ailelerin büyük ilgisini gördü.

Kozlukebir Belediyesi sınırları içerisinde yaşayan soydaşların yanı sıra çevre köylerden gelen çok sayıda çocuk ve aile, festival alanını doldurdu. Gün boyu süren etkinliklerde çocuklar eğlenceli ve renkli aktivitelerle unutulmaz anlar yaşadı.

Festival programında oyunlar, yarışmalar, yüz boyama etkinlikleri, palyaço gösterileri ve çeşitli sahne performansları yer aldı. Ayrıca sürpriz etkinliklerle çocukların keyifli vakit geçirmesi sağlandı. Etkinliklere katılan çocuklar, gün boyunca hem eğlendi hem de çeşitli aktivitelerde yeteneklerini sergileme fırsatı buldu.

Festivalin en dikkat çeken bölümlerinden biri ise çekilişler oldu. Düzenlenen çekilişlerde çocuklara laptop, bisiklet ve kırtasiye paketleri hediye edildi. Hediyelerini alan çocukların mutluluğu aileler tarafından da ilgiyle takip edildi.

Kozlukebir Belediyesi’nin ilk kez hayata geçirdiği Çocuk Festivali, yoğun katılım ve coşkulu atmosferiyle adeta bir şenliğe dönüştü.

Haberler


GAT’tan çocuklara kırtasiye desteği

Başkonsolos Ünal’dan Bratankova’ya ziyaret

ABD Dışişlerinde Heybeliada Ruhban Okulu gündemi

“Predator” dinleme skandalı AİHM’e taşındı

Bluefarm Tarım ile Blueberry Ladies arasında sözleşmeli tarım iş birliği

Özgür Ferhat’tan Batı Nil virüsü için acil önlem çağrısı

Batı Nil virüsü nedeniyle bir haftada 6 kişi hayatını kaybetti

Balaban köyünde kadın cinayeti

Yaşlı nüfus çocuk sayısının neredeyse iki katı

Burhan Baran, konsolosluklardaki randevu gecikmelerini meclis gündemine taşıdı

Çipras, 2 Eylül’de ekonomi programını açıklayacak

Meriç’te yenilenebilir enerji projelerine yeni kısıtlamalar