Anasayfa

01-08-2026
Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi başladı
Şahin köyünde cami ve vakıf mallarının bakım ve onarımına katkı sağlamak amacıyla düzenlenen Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi, 31 Temmuz’da başladı. Üç gün sürecek etkinlikte ziyaretçiler geleneksel lezzetler ve çeşitli stantlarla buluşuyor.
1 Ağustos 2026 Cumartesi



Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi, 31 Temmuz Cuma günü İskeçe’ye bağlı Şahin köyünde başladı.

Şahin Vakfı Yönetimi, Şahin Eğitim ve Kültür Derneği ile Şahin Spor Kulübünün ortak organizasyonuyla düzenlenen kermes, 31 Temmuz, 1 Ağustos ve 2 Ağustos tarihlerinde ziyaretçilerini ağırlayacak.

Her yıl cami ve vakıf mallarının bakım ve onarım çalışmalarına katkı sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kermeste, geleneksel ev yemekleri, mangal çeşitleri, tatlılar, Türk kahvesi ve çeşitli hediyelik eşya stantları ziyaretçilerin beğenisine sunuluyor. Etkinlik boyunca köy halkı ile Batı Trakya’nın farklı bölgelerinden gelen ziyaretçiler bir araya gelerek dayanışma ve paylaşma geleneğini sürdürüyor.

Organizasyonu düzenleyen kurumlar tüm vatandaşları etkinliğe katılmaya davet etti.

Haberler


Geleneksel Şahin Vakfı Kermesi başladı

Rodop ilinde yangın riski en yüksek seviyede

GAT Festivali 2 Ağustos’ta

AB ülkelerinde bu yıl orman yangınlarında kayıp 435 bin hektarı buldu

Irmak Arıcı’nın yerine Güliz Ayla sahne alacak

Elektronik fatura 1 Ekim’den itibaren tüm işletmeler için zorunlu olacak

BAKEŞ’ten yeni kitap: ’Kum Saatine Sıkışan Hayatlar’

Gümülcineli Prof. Dr. Ömer Devecioğlu son yolculuğuna uğurlandı

Mahmutbey Selanikliler Derneği heyetinden Batı Trakya’ya ziyaret

Orman yangınlarında üç itfaiyeci hayatını kaybetti

Cuma günü için yüksek yangın riski uyarısı

Hüseyin Zeybek, doğal afetlere karşı tarımsal yatırımlardaki gecikmeyi meclis gündemine taşıdı