Anasayfa


19-12-2016
DEB Partisi’nden GAT Atina ve Larisa teşkilatlarına ziyaret
Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) yöneticileri başkent Atina ve Larisa’da eğitim gören Batı Trakyalı üniversite öğrencileriyle biraraya geldi.
19 Aralık 2016 Pazartesi

DEB Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve parti yönetimi, Genç Akademisyenler Topluluğu Atina ve Larisa teşkilatlarını ziyaret etti. Mustafa Ali Çavuş 12 Aralık Pazartesi akşamı, Helsinki İzleme Komitesi Yunanistan Gözlemciliği ile DEB Partisi’nin birlikte Atina Gazeteciler Birliği’nde düzenledikleri Yunanistan’da Milli Azınlıklar ve Uluslararası Kuruluşların Önerileri konulu Yuvarlak Masa Toplantısı’ndan sonra Genç Akademisyenler Topluluğu’nun Atina teşkilatını ziyaret etti.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş’a bu ziyaretinde Genel Başkan Vekili ve Batı Trakya Yüksek Tahsilliler Başkanı Ahmet Kara, Genel Başkan Yardımcısı Ozan Ahmetoğlu, Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe Türk Birliği Asbaşkanı İsmet Tüccar, Genel Sekreter Aydın Ahmet ve MYK üyesi Mustafa Sargo eşlik etti.

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ve beraberindeki heyeti Atina GAT Teşkilatı Başkanı Mutlu Erkek ve yönetim kurulu üyeleri karşıladılar. Başkan Mutlu Erkek, Atina Gazeteciler Birliği’nde gerçekleştirilen etkinliğin faşist Altın Şafak Partisi tarafından basılmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek, geçmiş olsun dileklerini sundu ve Atina GAT Teşkilatı hakkında bilgiler verdi.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş da gençlere hitaben yaptığı konuşmada, DEB Partisi’nin hak arama mücadelesini anlattı. Atina’daki toplantının basılmasının kendilerini asla etkilemeyeceğini, hak aramaya devam edeceklerini belirten Ali Çavuş,gGençlerin iyi eğitim almalarını çok önemsediklerini, kimliklerini unutmadan, eğitimli ve donanımlı gençler olarak ailelerine ve toplumlarına faydalı insanlar olmalarını istediklerini söyledi. Ziyaret sırasında gençlerle sohbet edildi ve gençlerin sorunları hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

GAT LARİSA ZİYARETİ

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 13 Aralık 2016 Salı akşamı ise Genç Akademisyenler Topluluğu (GAT) Larisa Teşkilatı’nı ziyaret etti. Atina’da gerçekleştirilen etkinliğin ertesi günü Larisa GAT Teşkilatı’nı ziyaret eden DEB Partisi Başkanı Mustafa Ali Çavuş’a başkan vekili ve Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Başkanı Ahmet Kara ve DEB Genel Sekreteri Aydın Ahmet eşlik etti.

Larisa GAT Teşkilatı Başkanı Necdet Necdetoğlu ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Mustafa Ali Çavuş ve beraberindeki heyet, Larisa GAT Teşkilatı üyeleriyle sohbet edip, gençlerin sorunlarını dinledi.

Başkan Necdet Necdetoğlu Atina’daki etkinliğin ırkçı Altın Şafak Partisi tarafından basılmasından dolayı duydukları üzüntüleri dile getirdi ve teşkilatı adına geçmiş olsun dileklerini iletti.

Haberler


GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler