Anasayfa

25-08-2026
İskeçe’de halk pazarı günü değişti
İskeçe’de normalde cumartesi günleri kurulan halk pazarı, 29 Ağustos Cumartesi gününün yerel dini tatil olması nedeniyle bu hafta 28 Ağustos Cuma günü kurulacak. İskeçe Belediyesi, esnaf ve vatandaşları gün değişikliğini dikkate almaları konusunda uyardı.
25 Ağustos 2026 Salı

İskeçe’de bu hafta cumartesi günü kurulması planlanan halk pazarının günü değişti. İskeçe Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, normalde cumartesi günleri kurulan halk pazarı, bu hafta 28 Ağustos Cuma günü kurulacak.

Gün değişikliğinin nedeni ise 29 Ağustos Cumartesi günü, İskeçe’de yerel dini tatil günü olarak kabul edilen Vaftizci Yahya Yortusu olması.

İskeçe Belediyesi, halk pazarında faaliyet gösteren esnaf ile alışveriş yapacak tüketicilerin programlarını gün değişikliğini dikkate alarak düzenlemeleri çağrısında bulundu.

Halk pazarı, gelecek haftadan itibaren normal gününde, yani cumartesi günü kurulacak.



Haberler


Kalkanca sakininden belediyeye çağrı: Çalışmalar ne zaman tamamlanacak?

GTGB Yeni Nesil Kolunun yeni yönetimi belirlendi

Doğu Makedonya - Trakya Eyaletinden Brüksel’de Avrupa Birliği girişimleri

ABTTF: Batı Trakya Türk Azınlığının sorunları görmezden geliniyor

Rodos’ta sel can aldı

Özgür Ferhat’tan mazot desteğinin artırılması talebi

ABD’nin Atina Büyükelçisi Guilfoyle istifa etti

Avrupa’da ayrımcılık: Batı Trakya’da Türk azınlık okulları bir bir kapanıyor

Öğrencilerden hayat pahalılığına karşı çadırlı eylem

Egnatia Otoyolu’nda ağır tonajlı araçlara geçiş yasağı

GAT’tan doğaya anlamlı katkı

Özgür Ferhat’tan koyun ve keçi çiçeği hastalığına karşı aşılama çağrısı