Anasayfa

22-12-2016
Tekirdağ'da "Yunanistan - Batı Trakya Tanıtım Günü" etkinliği
Gümülcine Türk Gençler Birliği (GTGB) folklor ve saz grubu, Tekirdağ'da düzenlenen "Yunanistan - Batı Trakya Tanıtım Günü"ne katıldı.
22 Aralık 2016 Perşembe



Etkinlik Tekirdağ'daki Namık Kemal Üniversitesi Uluslararası Öğrenci Topluluğu tarafından organize edildi.

Tekirdağ'daki etkinlikte Gümülcine Türk Gençler Birliği Başkanı Koray Hasan bir konuşma yaptı. Koray Hasan, yöresel anlamda gelenek ve göreneklerin tanıtımının yanı sıra Yunanistan'ın bölgedeki turizm potansiyeli ve kültürel faaliyetlerini izleyicilere aktardı.

Yapılan konuşmalardan sonra GTGB'nin saz grubu yöresel türkülerden oluşan bir dinleti sunarken, folklor grubu da halk oyunları sergiledi. GTGB ekiplerinin gösterileri üniversite öğrencileri ve öğretim üyelerinden büyük beğeni topladı.

Haberler


Tütün ve alkol satışında kimlik zorunluluğu getirildi

Sıçanlık Çayı’na sel geçidi yapılıyor

Atina yakınlarında yangın: Bazı yerleşim bölgeleri tahliye edildi

Şehit diplomat Ömer Haluk Sipahioğlu Atina’da anıldı

Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı