Anasayfa

10-01-2017
PASOK Partisi'ni bekleyen polislere silahlı saldırı
Atina'da PASOK Partisi binası önünde nöbet tutan polislere kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 polis hafif şekilde yaralandı.
10 Ocak 2017 Salı

Edinilen bilgiye göre, olay sabah erken saatlerde (10 Ocak Salı) PASOK’un genel merkezinin bulunduğu Harilau Trikupi caddesinde bekleyen polislerin nöbet değişimi sırasında meydana geldi. Ara sokaklardan geldiği tahmin edilen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, yakın mesafeden içinde polislerin bulunduğu otobüse makineli tüfekle ateş açtıktan sonra kaçtı.

Yetkililer, saldırıda bir polisin hafif şekilde yaralandığını açıkladı. Saldırının ardından olay yerine sevk edilen çok sayıda polis bölgeyi kontrol altına alırken, terörle mücadele ekiplerinin saldırıyla ilgili soruşturma başlattığı belirtildi.

PASOK Sözcüsü Pavlos Hristidis olayla ilgili yaptığı açıklamada, saldırının son derece ciddi olduğu ve öldürmek amacıyla yapıldığı değerlendirilmesinde bulundu.

Haberler


Soydaşlar Başkonsolosluğun bayramlaşma töreninde buluştu

Panathinaikos başantrenörü Ataman ve kulüp sahibi Yannakopulos’a ceza

Ayvalık’tan Midilli Adası’na geçişlerde yoğunluk yaşanıyor

Olimpiakos, Panathinaikos AKTOR’u yenerek final serisinde 2-1 öne geçti

Özgür Ferhat’dan bayram tebriği

Hüseyin Zeybek’den bayram mesajı

Burhan Baran’dan bayram mesajı

Ahmet Kurt’dan bayram mesajı

Caner İmam’dan bayram tebriği

Erdem Hüseyin’den Kurban Bayramı mesajı

Çiğdem Asafoğlu’ndan Kurban bayramı tebriği

İrfan Hacıgene’den Kurban Bayramı mesajı