Anasayfa


12-01-2017
Rıdvan Ahmet: “İlk önceliğimiz ana yolların açık kalmasıdır”
Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet bölgede etkili olan kar, buzlanma ve şiddetli soğukla ilgili olarak GÜNDEM’e açıklamalarda bulundu.
12 Ocak 2017 Perşembe

Hemetli ve Mehrikoz köylerinin yoğun kar yağışının etkili olduğu bölgelerin başında geldiğini dile getiren Rıdvan Ahmet; Kızılağaç ve Eşekdere köylerinde de yoğun kar yağışı sebebiyle yolların bir süre trafiğe kapandığını söyledi.

“İLK ÖNCELİĞİMİZ ANA YOLLARIN AÇIK OLMASIDIR”

11 Ocak Çarşamba günü itibariyle Kuzuren ve Kovanlık köy yollarını açma çalışmalarına devam ettiklerine anlatan Ahmet, belediyeye bağlı araçların bölgede köy yollarını açma çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüğünü kaydetti. Rıdvan Ahmet sözlerine şöyle devam etti: “Şu an itibariyle karın etkili olduğu bölgelerde ana yollar açık. Ama ara yollara giremiyoruz. Çünkü mahalle aralarına giremeyen iş makinaları var. Buna rağmen çalışmalarımız devam ediyor. Mehrikoz ana yolu açık. Fakat Mehrikoz bölgesinde bir çok mahallenin olması sebebiyle ara yolların kapalı olduğunu söyleyebilirim. Hemetli bölgesinde de ‘Kulübeler’ dediğimiz bir bölge var. O tarafa da bugün (11 Ocak Çarşamba) ulaşmak için belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları devam ediyor. Belediye olarak ilk önceliğimiz ana yolların açık olmasıdır. Daha sonra da diğer bölgelerdeki ara yolları açma çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bunun dışında belediyeye bağlı ekiplerimiz, Kozlukebir ve Sirkeli bölgelerinde yol tuzlama çalışmalarına devam ediyor.”

9 Ocak Pazartesi günü Çalabı köyünden bir hastanın alındığını ve doktora ulaştırıldığını söyleyen Kozlukebir Belediye Başkanı, bunun dışında hayvancılıkla uğraşan vatandaşların hayvanları sulamada güçlük çektiklerini ve bu konuda belediyeden yardım istediklerini dile getirdi.

Balkan kolundaki yolları kullanmak isteyen vatandaşlara seslenen Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet araç şoförlerinin yanlarında zincir, çekme halatı ve takoz bulundurmaları gerektiğini vurguladı.

Haberler


Soydaşlar Mustafçova’da hatim etkinliğinde buluştu

Çocuk parası için başvurular cuma günü sona eriyor

Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı