Anasayfa


19-05-2015
İTB Kadınlar Kolu'ndan muhteşem "Anneler Günü" etkinliği
İTB Kadınlar Kolu, her yıl geleneksel olarak düzenlediği "Anneler Günü" etkinliğini bu yıl 11 Mayıs Pazartesi günü İskeçe’deki Z-Palace hotelinde gerçekleştirdi.
19 Mayıs 2015 Salı

Yaklaşık 400 kişinin katıldığı etkinliğin sunculuğunu İTB Kadınlar Kolu Başkanı Sevkan Tahsinoğlu yaptı. İlk olarak İTB Başkanı Ahmet Kurt yaptığı açılış konuşmasında, anneler günüyle ilgili tarihi bilgiler verdi. Bu etkinliğin gerçekleşmesinde emeği geçenlere teşekkür eden eden başkan Kurt, tüm annelerin, annler gününü kutladı.

Daha sonra sırasıyla BAKEŞ Asbaşkanı Ahmet Faikoğlu, BTTADK Başkanı ve İskeçe Seçilmiş Müftüsü Ahmet Mete ve son olarak Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’nın eşi Hülya Akıncı bir konuşma yaparak, tüm annelerin anneler gününü kutladılar.

Protokol konuşmalarının ardından İnhanlı, Paşevik, Gökçepınar, Şahin, Ketenlik ve Kireççiler köyleriden gelen küçük çocuklar anneler günü temalı şiirler okudular. Daha sonra, Erhan Karadayı “Annem” adlı ilahiyi ve Eda Yüzbaşı da kendi yazmış olduğu ilahiyi okudu. Son olarak İskeçe Merkez Türk İlkokulu ikinci sınıf öğrencilerinin sergiledikleri skeç, şiir ve müzikal performansları katılımcılar tarafından büyük bir beğeni ile izlenenek, seyircilerden büyük alkış aldı.

Haberler


Tarım Bakanı Avgenakis Gümülcine’ye geliyor

Sağlık Bakanlığı ‘çöl tozu’ için uyardı!

Varufakis, kendisine yasak getiren Almanya’ya dava açtı

Özgür Ferhat’tan doludan etkilenen çiftçilere açıklama

Kuzey Makedonya’daki çifte seçimde ana muhalefet partisinin lideri zafer ilan etti

BTAYTD’dan Yassıköy Belediye Başkanı Caner İmam’a ziyaret

Fenerbahçe Beko 5 yıl sonra Dörtlü Final’de

Olimpiakos, Dörtlü Final’e kaldı

‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın finali Omurluköy’de

Okul Aile Birliğinden Mustafa Trampa ziyareti

Atina Belediye Başkanı Dukas’dan İBB Başkanı İmamoğlu’na tebrik ziyareti

Edirne’de ‘Rodop: Bir Sıradağ 15 Fotoğrafçı’ sergisi