Anasayfa

25-01-2017
Talihsiz Sezal son yolculuğuna uğurlandı...
Yunanistan'ı şoke eden Gümülcineli küçük Sezal son yolculuğuna uğurlandı. Altı yaşında başına gelen feci olayla hayata veda eden Gümülcine'nin Alankuyu mahallesinde yaşayan Sezal Mehmetali, 25 Ocak Çarşamba günü düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi.
25 Ocak 2017 Çarşamba



15 yaşında bir kişi tarafından kaçırıldıktan sonra, tecavüze uğradığı ve daha sonra da öldürüldüğü belirtilen talihsiz Sezal, ikindi namazından sonra defnedildi.

Sezal'ın cenazesinde gözyaşı adeta sel gibi aktı. Talihsiz çocuğun anne babası ve bazı akrabaları cenaze sırasında zor anlar yaşadı. Alankuyu mahallesindeki cenaze törenine Doğu Makedonya Trakya Eyalet Başkan Yardımcıları Nikos Çalikidis ve Önder Mümin katıldı. Gümülcine'deki cenaze töreninde, yerel ve ulusal basın adına çok sayıda gazeteci de vardı.

SEZAL'IN DEDESİ NEDİM MEHMETALİ

Cenaze öncesi GÜNDEM'e konuşan 6 yaşındaki Sezal Mehmetali'nin dedesi Nedim Mehmetali, torununu öldürenin insan olamayacağını belirterek, "Biz bunun cezalandırılmasını istiyoruz. Bunu sakın bırakmasınlar. Bunu idam etsinler. Başka yolu yok bunun. Çünkü bu kişi aynı şeyi daha önce de yapmış. Eğer serbest bırakırlarsa yine yapacak aynı şeyi. Bizim bugün ciğerimiz yandı. Allah kimseye böyle acı vermesin." diye konuştu.


Haberler


Basırlıköy’de bir soydaş ölü bulundu

Soydaşlar Ilıca’daki Hıdırellez etkinliğinde buluştu

Yunanistan’a sığınmacılar konusunda uyarı

İnsan hakları savunucularına yönelik tehditler AGİT’te tartışıldı

Yeni Sol milletvekilleri İskeçe ve Rodop’taki işletmeler için destek istedi

Yunanistan, Arda Nehri sularının 5 yıl süreyle tarımda kullanımı için Bulgaristan ile anlaştı

Kamu kurumlarına vatandaşlardan puan

Yassıköy Belediyesi beş okulu enerji programına dahil etmek istiyor

Alıtçılar’da hatim töreni

Çocuklar arasında şiddeti önlemek için stratejik adım

Mustafa Trampa’dan Hıdırellez açıklaması

İskeçe Türk Birliği yönetiminden Başkonsolos Ünal’a nezaket ziyareti