Anasayfa

30-01-2017
BİHLİMDER, İmam Hatipli öğrencilerle kahvaltıda buluştu
Batı Trakya İmam Hatip Lisesi Mezunları ve Mensupları Derneği (BİHLİMDER) yarıyıl tatilini fırsat bilerek Türkiye'deki İmam Hatip Ortaokul ve İmam Hatip Liselerinde okuyan öğrencilerle Gümülcine'de yer alan BİHLİMDER Kültür Merkezi'nde 28 Ocak Cumartesi günü yönetim kurulu ile kahvaltıda buluştular.
30 Ocak 2017 Pazartesi

BİHLİMDER tarafından yapılan açıklamada, "Güzel ve sıcak bir ortamda gerçekleşen kahvaltıya, Gümülcine, İskeçe ve Dedeağaç bölgelerinden katılan İmam Hatipli öğrencilerle tanışma ve kaynaşma imkanı elde edildi. Derneğin tanıtımı ve faaliyetleri hakkında bilgi verildikten sonra, BİHLİMder Kültür Merkezi'nin kendilerinin bir mekanı olduğu hatırlatıldı. BİHLİMDER'in, her zaman kendilerinin yanında olduğu, güzellikleri ve sıkıntıları paylaşma, beraber düşünme ve birlikte çözüm üretme noktasında tüm Batı Trakya Müslüman Türk toplumunun ihtiyacına dönük olarak geleceğimizin umudu ve ümidi oldukları hatırlatıldı" denildi.
Açıklamanın son bölümünde, "Ayrıca eğitim gördükleri İmam Hatip okullarının kendilerine sunmuş olduğu imkanları en güzel şekilde değerlendirerek kendilerini yetiştirmelerini ve öncelikle Batı Trakya Müslüman Tük toplumuna, yaşadığı ülke ve insanlığa faydalı birer kişi olarak memleketlerine dönmelerinin hem uhrevî hem de dünyevî bir kazanca yapılmış ebedî yatırımın sağlam temel ve örnekliğini oluşturacağı hatırlatıldı. Güzel temennilerin ardından, irtibatın devamlılık ve süreklilik arz etmesine, zinde tutulmasına vurgu yapılarak kahvaltı sona erdi" ifadelerine yer verildi.

Haberler


Maronya – Taşlık sahil yolu projesinde inceleme: Tamamlanma süresi uzayabilir

Çınar Camii davasında kritik gün

Erdoğan–Vartholomeos görüşmesinde Heybeliada Ruhban Okulu için ’yeşil ışık’ iddiası

Caner İmam’dan İlhan Ahmet’e yanıt: ’Spor projesi başvurusu yapıldı’

PosoKanei uygulaması hizmete girdi: Vatandaşlar market fiyatlarını karşılaştırabilecek

BTAYTD’den Eyalet Başkanı Topsidis’e nezaket ziyareti

Tine ve Kırlangıç adalarında su sıkıntısı için olağanüstü hal ilan edildi  

Zeybek’ten Tarım Bakanlığın yanıtına tepki

Çörekköy Sınır Kapısı için 15 milyon euroluk modernizasyon projesi

İskeçe’de suya zam kararı meclisten geçti

İskeçe Çınar Camii davası 18 Haziran Perşembe günü

Kızılhaçtan balon balığı uyarısı