Anasayfa


13-02-2017
DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş Gökçeler köyünü ziyaret etti
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 10 Şubat Cuma günü Gökçeler köyünü ziyaret ederek köy halkı ile birlikte Cuma namazı kıldı.
13 Şubat 2017 Pazartesi



Namaz sonrası köy halkına seslenen Başkan Ali Çavuş, azınlık olarak uluslararası bir antlaşma olan Lozan Antlaşması ile Yunanistan’a emanet edildiklerini hatırlatarak bu topraklara atalarının getirdiği hoşgörüyü maalesef emanet edildikleri Yunanistan yöneticilerinden göremediklerini söyledi.

Lozan Antlaşması maddelerinin gayet açık olduğunu kaydeden Ali Çavuş, özellikle eğitim ve inanç hürriyetleri bakımından birçok hakkın ellerinden alındığını, vakıf idarelerinin yönetimi azınlığın özgür iradesine bırakılmadığını dile getirdi. Son dönemde seslerinin susturulması için tüm azınlık kuruluşlarının yöneticileri hakkında mesnetsiz suçlamalarla soruşturmalar başlatıldığını dile getiren genel başkan, neredeyse tüm yöneticilerin ifadeye çağrıldığını, ancak haklı olduklarını ve azınlığın maruz kaldığı haksızlıkları yılmadan, yorulmadan her platformda dile getirmeye devam edeceklerini söyledi.

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş’a Gökçeler köyü ziyaretinde Genel Başkan Yardımcıları Ozan Ahmetoğlu, Ramadan Duban, İsmet Tüccar, Genel Sekreter Aydın Ahmet, Gençlik Kolu Başkanı Murat Ahmet, Genel Başkan Danışmanı Bahri Belço, Merkez Yürütme Kurulu Üyeleri Mustafa Şargo, Ali Salihoğlu, İsmail Salih ve Gençlik Kolu Yönetim Kurulu Üyesi Rıza İbrahimoğlu eşlik ettiler.

Haberler


1 Mayıs kutlamalarında ‘Filistin’e özgürlük’ sloganları atıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Özgür Ferhat’tan 1 Mayıs kutlaması

İTB Gençlik Buluşmaları’ndan ‘Memleketimi Tanıyorum’ projesi

Gümülcine Eski Başkonsolosu Şükrü Tufan hayatını kaybetti

Batı Trakya Camileri Din Görevlilerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi yöneticileri sorunlarını Hüseyin Zeybek’e iletti

Gümülcineli doktor Rıdvan Molla Hüseyin dağ koşusunda birinci oldu

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

İskeçe’de Bratankova ve Basaykova köylerinde hatim etkinliği

Yassiköy stadına otomatik sulama şebekesi

Yassıköy futbol takımı şampiyon oldu