Anasayfa


20-05-2015
Yorgo Papandreu Batı Trakya’daydı
Demokrat Sosyalistler Hareketi (KİNİMA) Genel Başkanı ve eski Başbakan Yorgo Papandreu haftasonu Doğu Makedonya Trakya Eyaleti’ne gerçekleştirdiği ziyaret çerçevesinde İskeçe ve Gümülcine’yi ziyaret etti.
20 Mayıs 2015 Çarşamba



İSKEÇE ZİYARETİ

Papandreu parti kurmaylarıyla birlikte 16 Mayıs Cumartesi sabah saatlerinde İskeçe’nin Topiros Belediyesi’ne bağlı olan ve aynı zamanda partinin İskeçe ili milletvekili adayı Çetin Mandacı’nın köyü olan Küçük Öksüzlü’yü ziyaret etti. Köydeki kahvehanesine giden Papandreu burada köylülerle kahve içti ve sohbet etti. Papandreu daha sonra bölgedeki jeotermal seraların bulunduğu Taraşmanlı bölgesini geçti. KİNİMA Başkanı Papandreu, partinin İskeçe’deki bürosuna giderek, partlilerle biraraya geldi. Yorgo Papandreu, partisinin Kavala ve Drama’daki milletvekili adayları ile de görüşme fırsatı buldu. KİNİMA Başkanı Papandreu, aynı gün Koyunköy’e gelerek, köy camisini ziyaret etti ve hatim etkinliği hazırlıklarını sürdüren köylülerle görüştü.

GÜMÜLCİNE ZİYARETİ

Yorgo Papandreu Rodop iline gerçekleştirdiği ziyarete ise Yassıköy Belediye Başkanı İsmet Kadı ve parti kurmayları ile yaptığı görüşmeyle başladı. Daha sonra Gümülcine Belediyesi’ne geçen Papandreu, KİNİMA Basın Sözcüsü Yorgos Petalotis’le birlikte Gümülcine Belediye Başkanı Yorgos Petridis’i makamında ziyaret etti.
KİNİMA liderinin Gümülcine Belediye Başkanı ile yaptığı görüşmede yerel yönetimleri yakından ilgilendiren Kallikratis planının iptal edilmesi ve yenisiyle değiştirilmesi konusunu görüştükleri ifade edildi.

Haberler


Fenerbahçe Beko 5 yıl sonra Dörtlü Final’de

Olimpiakos, Dörtlü Final’e kaldı

‘Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışması’nın finali Omurluköy’de

Okul Aile Birliğinden Mustafa Trampa ziyareti

Atina Belediye Başkanı Dukas’dan İBB Başkanı İmamoğlu’na tebrik ziyareti

Edirne’de ‘Rodop: Bir Sıradağ 15 Fotoğrafçı’ sergisi

Miçotakis: ‘Türkiye ile ilişkilerde olumlu atmosfer devam ediyor’

Büyük Müsellim’deki geleneksel Hıdırellez etkinliği 14 Mayıs’ta

Baran: ‘Kipi Sınır Kapısında özel tedbirler alınacak’

Eyalet Başkanı ve Başkan Yardımcısından doludan zarar gören bölgelere ziyaret

Mikrobiyologlar ülke genelinde greve gitti

GAT’tan ‘Gençlik Bayramı’ etkinliği