Anasayfa

22-02-2017
Batı Trakya Kadın Platformu'nda görev değişikliği
Batı Trakya Kadın Platformu'nun yeni sözcüsü Sibel Osmanoğlu oldu.
22 Şubat 2017 Çarşamba

Çeşitli azınlık kurum ve kuruluşlarından 62 kadının katıldığı toplantı, İskeçe iline bağlı Sakarkaya köyünde gerçekleştirildi.

Toplantıda ilk konuşmayı Batı Trakya Kadın Platformu'nın eski sözcüsü Fatma Saliemin yaptı. Yıllık faaliyet raporunu üyelere aktaran Saliemin, daha sonra görevi yeni sözcü Sibel Osmanoğlu'na devretti. Böylece Platform sözcülüğü Kırköy Kültür, Eğitim ve Spor Derneği Ova Kadınlar Kolu’ndan, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneği Kadınlar Kolu'na geçmiş oldu.

Platformun kurucuları ve eski sözcüler de söz alarak, platformun kurulduğu günden bugüne yaptığı faaliyetler ve anlamlı etkinlikler sayesinde birlik ve beraberliğin sağlandığını dile getirdiler.

Gecenin onur konuğu ise Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı'nın eşi Hülya Akıncı oldu. Hülya Akıncı iyi niyet ve çalışma azmi olduğu sürece platform ailesinin daha bir çok güzel ve anlamlı etkinlikler gerçekleştirebileceğini vurguladı.


Haberler


Zeybek, Zeynelli köyündeki OPEKEPE mağdurlarının sorununu meclise taşıdı

Atina’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. yılı kutlandı

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan 29 Ekim resepsiyonu

Narlıköy’de baba-oğul arasında şiddet

Batı Trakya’da karbon ayak izini azaltma etkinlikleri başlıyor

Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor

Patra’da İsrailli turist gemisine protesto

İskeçe Belediyesi, tarihi kapalı çarşı için halkın görüşünü bekliyor

ChatGPT’de ruh sağlığı sinyalleri

Gümülcine’de Mikis Theodorakis’e 100. yıl anma konseri

İskeçe’de vatandaşları “borç silme” vaadiyle kandırdılar