Anasayfa

16-03-2017
BTTDD Bursa şubesine siyasi partilerin il başkanlarından destek sözü
Türkiye'deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Bursa Şubesi'nin yeni yönetimi, siyasi partilerin Bursa il başkanlarını ziyaret etti.
16 Mart 2017 Perşembe



BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Ali Emin Latif başkanlığındaki yönetimin ilk durağı AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun oldu. AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun, "Batı Trakya’daki ve Bursa’daki kardeşlerimizin hep yanında olduk. Her zaman olduğu gibi devam. Sizlere başarılar diliyorum" dedi. AK Parti’de Batı Trakyalı çok sayıda ismin önemli noktalarda bulunduğuna işaret eden Torun, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Milletvekili Hakan Çavuşoğlu ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’ın bunların başında geldiğini kaydetti. Ali Emin Latif de, Cemalettin Torun’a kabullerinden ve şölen havasındaki genel kurula katılımlarından dolayı teşekkür etti.

"HER ZAMAN YANINIZDAYIZ"

BTTDD Bursa Şubesi yönetiminin ikinci durağı MHP İl Başkanı Tevfik Topçu oldu. Dr. Emin Latif, hemşehrileri Tevfik Topçu’nun kendilerine ’hayırlı olsun’ ziyaretine gelen ilk isimlerden olduğuna dikkat çekerek, teşekkür etti. Eminlatif, Tevfik Topçu’nun genel kurula katılarak da, Batı Trakya davasına güç verdiğini vurguladı. Topçu da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Her zaman yanınızdayız" dedi. Derneklerin siyasi partilerin arka bahçeleri olmaması gerektiğinin altını çizen Tevfik Topçu, "Bu nedenle, Batı Trakyalı olmama rağmen siyasi kimliğim nedeniyle derneği çok fazla ziyaret etmeyeceğim" diye konuştu.

CHP’DE İKİ MİLLETVEKİLLİ KABUL

BTTDD Bursa Şubesi yönetiminin CHP İl Başkanı Şadi Özdemir’i ziyaretinde partinin Bursa milletvekilleri Ceyhun İrgil ve Erkan Aydın da hazır bulundu. Özdemir, geçen yıllarda BTTDD Bursa Şubesi’ndeki manzaranın kendisini rahatsız ettiğini dile getirerek, "Batı Trakyalılar arasında her görüşten insan var. Siz hepsine yakın ve sıcak davranmak zorundasınız. Aksi durumda kopmalar olur. Başarılar diliyorum. Elimizden geleni yapmaya hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz" dedi. Milletvekilleri de, sorunların çözümü noktasında yardıma hazır olduklarını ifade ettiler. BTTDD Bursa Şubesi Başkanı Dr. Emin Latif ise sıcak kabullerinden dolayı il başkanı ve milletvekillerine teşekkür etti.

Haberler


Batı Trakyalı Ömer Hacı Karaahmet, Türkiye üçüncüsü oldu

Zeybek: “Yeni tarım politikası üreticiyi zor durumda bırakacak”

SEÇEK Derneğinden Ankara’da üst düzey ziyaretler

Ilıca’da geleneksel Hıdırellez coşkusu

BTAYTD Darbuka Ritim Atölyesi Kakava Şenlikleri’nde sahne aldı

Aziz Yıldırım Fenerbahçe başkanlığına adaylığını açıkladı

ABTTF: “Zaharaki azınlık eğitim sorunlarını görmezden geldi”

Miçotakis, BAE Devlet Başkanı Nahyan ile Abu Dabi’de görüştü

Yeni deprem haritası: Dedeağaç’ın risk seviyesi yükseltildi

İsrail Savunma Bakanı Katz hakkında Yunanistan’da ön soruşturma başlatıldı

Gökçeada’daki Rum azınlık okullarına destek için Atina’da konser

Yaz aylarında iş yerleri saat 22.00’ye kadar açık kalsın önerisi