Anasayfa


23-03-2017
ÇAYKUR ürünleri Yunanistan’da tanıtıldı
Türkiye’nin önde gelen çay ürünleri firmalarından ÇAYKUR, Atina’da fuara katıldı.
23 Mart 2017 Perşembe



Bu yıl dördüncüsü düzenlenen yiyecek fuarı FOOD EXPO için Yunanistan’a gelen Çaykur Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu, ÇAYKUR Yunanistan Bayii HAS Trofima firmasının koordinasyonuyla Gümülcine’de vatandaşlarla buluşarak ÇAYKUR ürünlerini tanıttı.

HAS Trofima sahibi Ömer Hasan’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, ÇAYKUR Genel Müdürü İmdat Sütlüoğlu önce Yunanistan bayii Ömer Hasan’ın sahibi olduğu HAS Trofima şirketinde incelemelerde bulundu. Daha sonra Gümülcine tren istasyonunun yanında konuşlanan ÇAYKUR reklam ve tanıtım tırında, gelen ziyaretçileri ağırlayan Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Türkiye’nin dünyada çay üreten beşinci büyük ülke olduğunu, ÇAYKUR olarak ise dünyada üretim ve makine parkı açısından en büyük firma olduklarını belirten Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu: “Türkiye’de 90 yıllık bir çay geçmişi var. Türkiye kuzey yarım kürede çay üreten tek ülke. Çayımızın üzerine kar yağıyor. Bu nedenle çayımızda herhangi bir böcek ilacı veya kimyasal ilaç kullanmıyoruz. Çayımız onun için çok sağlıklı, içerisinde herhangi bir pestisit bulunmuyor. Ürünlerimiz 100 ülkede tüketicilerimize sunulmaktadır. Yunanistan da bunlardan birisidir. Çay bir dostluk aracıdır. Biz de dostluğumuzu daha da pekiştirmek için buradayız. Sizlerle bir arada olmaktan son derece mutluyuz.” dedi.

Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu daha sonra Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı’yı makamında ziyaret etti. Ziyaretin sonunda Genel Müdür İmdat Sütlüoğlu ÇAYKUR’un ürünlerinden oluşan hediye paketini Başkonsolos Akıncı’ya hediye etti.

Haberler


Son 15 yılın en sıcak nisan ayı

Polis UCLA kampüsüne takviye güçlerle müdahale ediyor

Mihaloliakos cezaevinden çıkıyor

Başkonsolos Ünal ve eşi GTGB Yeni Nesil Kolu yönetimini ağırladı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis, Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mustafa ile görüştü

Ruvikonas Öğrenci Grubu, Atina’daki ABD Büyükelçiliği önünde Filistin bayrağı açtı

Danışma Kurulundan Şükrü Tufan için taziye mesajı

1 Mayıs kutlamalarında ‘Filistin’e özgürlük’ sloganları atıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Özgür Ferhat’tan 1 Mayıs kutlaması

İTB Gençlik Buluşmaları’ndan ‘Memleketimi Tanıyorum’ projesi

Gümülcine Eski Başkonsolosu Şükrü Tufan hayatını kaybetti