Anasayfa

29-03-2017
Ketenlik futbol stadının tesislerine çirkin saldırı
İskeçe'nin Ketenlik köyündeki futbol stadının tesisleri kimliği belirsiz kişi veya kişilerde saldırıya uğradığı bildirildi.
29 Mart 2017 Çarşamba

Ketenlik Gençlik Festivali facebook grup sayfasında yayınlanan açıklamadan ve Ketenlik gençliğinden edinilen bilgilere göre Ketenlik futbol stadının tesisleri yağmalandı.

Büyük çapta hasarın meydana geldiği tesislerin yağmalanmasına Ketenlik Gençliği tepki gösterdi.

Ketenlik Gençliği’nin sosyal medyada yayınladığı kınama şöyle:

KINAMA ve AÇIKLAMA

İlk festivalimizden bu yana her türlü tehdit, hırsızlık, yağmalama ve nice engelleri aşıp geçtik, asla arkaya bakmadan başımız öne doğru hep başarıya koştuk, koşmaya da devam edeceğiz evelallah.

Bu olağanüstü rezillikleri kocaman yüreğimizde biriktirip gömdük, hep olsun dedik, pisliklerini hep görmezden geldik, açığa çıkarmaktan çekindik ama artık geldi çattı ve her rezaletlerini açığa çıkarma vakti geldi.

Haysiyet ve şeref yoksunu bu varlıkları KETENLİK GENÇLİÄžİ olarak kınıyor, polis tarafından devam eden soruşturma neticeleninceye kadar bizler de bu işin takipçisi olacağız. Bilinmelidir ki bu rezilliği yapanlar şu beytülmalleri telef edenler er yada geç adalet önünde hesap verecektir.

Asla unutmasınlar ki;

Detaylar aynadır, farkı yansıtır. Krallar iz bırakır, soytarılar kıskanır. Sallanırsa da yıkılmaz tahtımız.

Bu dünya malını kırıp dökmek kolay, sıkıysa gençliğimizin azmini ve başarısını yıkıp dökmeyi deneyin de cesatinizi görelim.


Haberler


Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanından TİKA’ya teşekkür

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Çiftçilerden tatil dönemi kararı; eylemler sürecek, yollar yolculara açılacak

GTGB Başkanı Sedat Hasan’ın kayınpederi vefat etti

Eğitim camiasının değerli bir neferi öğretmen Ahmet Kavak vefat etti

“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı