Anasayfa

29-03-2017
Kooperatif için adaylığını açıklayan Sinan Ahmet DEB Partisi'ni ziyaret etti
Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi seçimleri için adaylığını açıklayan Sinan Ahmet, 28 Mart Salı günü DEB Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş'la görüştü.
29 Mart 2017 Çarşamba

Kozlukebir Belediyesi'be bağlı Domruköylü belediye meclis üyesi Sinan Ahmet, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi'nde gerçekleştirilecek yönetim kurulu seçimlerinde neden aday olduğunu ve seçilmesi durumunda tütün üreticilerinin lehine neleri hayata geçirmek istediğini anlattı.

"TÜM ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİZ"

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş da kendisine başarılar diledi ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ali Çavuş, DEB Partisi'nin ve şahsının ortaya koyduğu tarafsızlık siyasetinin tüm kuruluş seçimlerinde olduğu gibi burada da geçerli olacağını ve tüm adaylara eşit mesafede duracaklarını söyledi. Seçilenlerin tütün üreticilerinin çıkarları ve refahı için çalışması gerektiğinin altını çizen Ali Çavuş, azınlık mensuplarının ekonomik çaresizlik sebebiyle bölgeyi terk etmelerinden dolayı duydukları kaygıyı dile getirdi.

Haberler


Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan 29 Ekim resepsiyonu

Narlıköy’de baba-oğul arasında şiddet

Batı Trakya’da karbon ayak izini azaltma etkinlikleri başlıyor

Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor

Patra’da İsrailli turist gemisine protesto

İskeçe Belediyesi, tarihi kapalı çarşı için halkın görüşünü bekliyor

ChatGPT’de ruh sağlığı sinyalleri

Gümülcine’de Mikis Theodorakis’e 100. yıl anma konseri

İskeçe’de vatandaşları “borç silme” vaadiyle kandırdılar

Başbakan Miçotakis koronavirüse yakalandı

Mehmet Hatipoğlu’nu kaybettik