Anasayfa

29-03-2017
Kooperatif için adaylığını açıklayan Sinan Ahmet DEB Partisi'ni ziyaret etti
Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi seçimleri için adaylığını açıklayan Sinan Ahmet, 28 Mart Salı günü DEB Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret ederek, Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş'la görüştü.
29 Mart 2017 Çarşamba

Kozlukebir Belediyesi'be bağlı Domruköylü belediye meclis üyesi Sinan Ahmet, Trakya Tütün Üreticileri Kooperatifi'nde gerçekleştirilecek yönetim kurulu seçimlerinde neden aday olduğunu ve seçilmesi durumunda tütün üreticilerinin lehine neleri hayata geçirmek istediğini anlattı.

"TÜM ADAYLARA EŞİT MESAFEDEYİZ"

Genel Başkan Mustafa Ali Çavuş da kendisine başarılar diledi ve ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Ali Çavuş, DEB Partisi'nin ve şahsının ortaya koyduğu tarafsızlık siyasetinin tüm kuruluş seçimlerinde olduğu gibi burada da geçerli olacağını ve tüm adaylara eşit mesafede duracaklarını söyledi. Seçilenlerin tütün üreticilerinin çıkarları ve refahı için çalışması gerektiğinin altını çizen Ali Çavuş, azınlık mensuplarının ekonomik çaresizlik sebebiyle bölgeyi terk etmelerinden dolayı duydukları kaygıyı dile getirdi.

Haberler


Tempi tren faciası davası başlıyor: 36 sanık hakim karşısında

Gümülcine’de silahlı soygun girişimi: Bir kişi yakalandı, bir şüpheli aranıyor

Alkol ve sigara satışında dijital yaş doğrulama sistemi

Midilli’de şap alarmı: Hayvancılık ürünlerine kapsamlı yasaklar getirildi

Atina’da emekliler zam talebiyle sokağa çıktı

Rodop ilinde tarımın geleceği Gümülcine’deki kongrede tartışılacak

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti İskandinav pazarına açılıyor

ABTTF’den 21 Mart mesajı: “Irkçılık ve ayrımcılık devam ediyor”

Gümülcine’de “Müzik Birleştirir” konseri

Büyükelçi Çağatay Erciyes’ten Batı Trakya’ya bayram ziyareti

Başkonsoloslukta bayram coşkusu

Plastik kapaklar umuda dönüşüyor