Anasayfa


01-04-2017
Gökçepınar imamının evine “inceleme”
Gökçepınar imamı Erkan Azizoğlu’nun babasıyla birlikte ikamet ettiği Gökçepınar’daki evin bir katının kaçak olduğu gerekçesiyle İmar İskan Müdürlüğü memurları tarafından ölçüm yapıldı.
1 Nisan 2017 Cumartesi

İmar İskan Müdürlüğü’nden gelen memurlara iki polis de eşlik etti.
Geçen aylarda İskeçe’de yayınlanan yerel bir gazetede, Erkan Azizoğlu’nun kaldığı evin dördüncü katının izinsiz olduğu iddialarının yer aldığı haberi dikkate alan savcılık soruşturma başlattı. 29 Mart Çarşamba günü İskeçe İmar İskan Müdürlüğü’ne bağlı memurlar, polislerle birlikte din adamı Erkan Azizoğlu’nun kaldığı eve gelerek ölçüm yaptı ve incelemelerde bulundu.

Erkan Azizoğlu konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Köyümüzde hayatını kaybeden asker Ahmet Katunlu’nun cenazesinden bir süre sonra İskeçe’de yerel bir gazetede, kaldığım ve babama ait evle ilgili bir haber çıktı. Bu haberde evimizin dördüncü katının tamamen izinsiz olduğu iddia edildi. Bizim evin dördüncü katı zaten yok. Evimiz babamın babasından kalma. Yani dedemin evi. Dedem yaşarken ev tek katlıydı. Daha sonra babam zemin katın üzerine iki kat yaptı. Zemin katı şu anda depo olarak kullanıyoruz. Birinci katta babam, ikinci katta da ben kalıyorum. Yani evimiz dört katlı değil. Dördüncü kat yok ki, izinsiz olsun. Bu gazete haberi üzerine savcılık soruşturma açmış. Bugün babama ait olan ve benim de ailemle birlikte ikamet ettiğim evde, polislerle birlikte memurlar gelip ölçüm yaptı. Zaten son günlerde ilginç şeyler yaşıyoruz; ifadeden ifadeye gidiyoruz. Ne diyeyim bunu da yaşadık. Hayırlı olsun.”

Haberler


1 Mayıs kutlamalarında ‘Filistin’e özgürlük’ sloganları atıldı

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Okul Aile Birliğinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

Özgür Ferhat’tan 1 Mayıs kutlaması

İTB Gençlik Buluşmaları’ndan ‘Memleketimi Tanıyorum’ projesi

Gümülcine Eski Başkonsolosu Şükrü Tufan hayatını kaybetti

Batı Trakya Camileri Din Görevlilerinden Başkonsolos Ünal’a ziyaret

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi yöneticileri sorunlarını Hüseyin Zeybek’e iletti

Gümülcineli doktor Rıdvan Molla Hüseyin dağ koşusunda birinci oldu

İTB’den Ilıca’da Hıdırellez şenliği

İskeçe’de Bratankova ve Basaykova köylerinde hatim etkinliği

Yassiköy stadına otomatik sulama şebekesi

Yassıköy futbol takımı şampiyon oldu