Anasayfa


06-04-2017
Ana Kucağı Burs Projesi yararına kahvaltıda biraraya geldiler
Türkiye’deki Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Merkez Kadın Kolları, uzun süredir yürüttüğü Ana Kucağı Burs Projesi yararına Zeytinburnu’nda bulunan Ziya Şark Sofrası’nda 5 Nisan Çarşamba günü sabah kahvaltı buluşması gerçekleştirdi.
6 Nisan 2017 Perşembe



Yaklaşık 100 civarında Batı Trakya Türk kadının yer aldığı kahvaltı programına BTTDD Genel Başkanı Necmettin Hüseyin de katıldı.

Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Gülşen Kocaahmet “Bizler Ana Kucağı projesini yaşatmak yanında hayatın her alanında olmaya çalışıyoruz. Sizin bu desteğiniz ve birlik beraberlik duygusunun özüne girerek bifiil bizlerle kenetlenmeniz gerçekten çok güzel. Bugün yine genel başkanımızda bizlerle birlikte, kendisine de huzurunuzda teşekkür ediyorum. Özellikle bugünkü kahvaltı için benimle birlikte organizasyona emek veren yönetici arkadaşlarımıda yanıma çağırmak istiyorum. Tabi ki siz katılanlar başta olmak üzere yönetici arkadaşlarımız Nalan Hacıdeli, Elif Çalık Güven, Nevin İsmailbaşa, Burcu Şahinli, Emine Ruşen, Nilgün İsmailbaşa'ya teşekkür ediyorum. Daha çok güzel işlere hep birlikte imza atacağımıza inanıyorum. Hepimize afiyet olsun” diye konuştu.

BTTDD Genel Başkani Necmettin Hüseyin de “Batı Trakya'dan kopup eğitim hayatları için anavatana gelen, Ana Kucağından mahrum ve desteğe ihtiyaç duyan gençlerimize sahip çıkıp destek sağlamak adına bu gün buraya gelen tüm kadınlarımıza ve kadın kolları yöneticilerimize teşekkür ederim. Son iki yıldır yoğun bir tempo içerisinde sizlerin karşılaştığı sorunları çözmek için büyük gayret sarf ettik ve sonucunu almaya başladık. İsterseniz bunları kısaca sizlere özetliyeyim; hangi haklarınız var, bunları nasıl kullanabilirsiniz diye katkı sağlayacağını düşünüyorum” ifadelerine yer verdi.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup