Anasayfa


08-05-2017
Hıdrellez Bursa’da coşku ile kutlandı
Türkiye’de Bursa Batı Trakya Spor Kulübü Osmangazi Şubesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği Hıdrellez Şenliği muhteşem bir kalabalıkla kutlandı.
8 Mayıs 2017 Pazartesi



Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) Genel Başkanı Necmettin Hüseyin, Teşkilat Başkanı Musa Yurt, Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Batı Trakya Spor Kulübü Osmangazi Şube Kurucu Başkanı Dr. Mehmet Hasanoğlu, BTTDD Bursa Şube Başkanı Kardiyoloji Uzmanı Dr. Ali Eminlatif, BTTDD Bursa Şube 2. Başkanı Hasan Ali Çavuş, Bursa Şube Sekreteri İsmail Hayat, BTTDD Bursa Şube Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Bostancı, Mustafa Özbek, Mustafa Ahmet, Denetim Kurulu Üyeleri Naim Karagöz, Ahmet Raif, Disiplin Kurulu Üyesi Necati Biçer, Bursa Batı Trakya Spor Kulübü Genel Kaptanı Metin Sarıcalı, BTTDD Bursa Şube eski Başkanı Ahmet Koç, Ahmet Er, Mehmet Hüseyin, yüzlerce üye ve Batı Trakyalı hemşehrimiz aileleri ile katıldı.

Sabah havanın ağarması ile Gündoğdu Piknik alanına gelen yönetim kurulu ve gönüllü üyelerin etkinlik için hazırlıklara başladı.

BTTDD Genel Başkan Necmettin Hüseyin, Bursa Şube Başkanı Dr. Ali Eminlatif ve Batı Trakya Spor Kulübü Osmangazi Şube Başkanı Orhan Kayalı piknik alanında bulunan Batı Trakyalı hemşehrileri tek tek gezerek sohbet etti ve Hıdırellez etkinliklerini kutladı. Yemeklerin pişmesi ile de kazanların başına geçen başkanlar misafirlere kepçeyle yemek ikram etti.

Sonrasında oynanan yöresel oyunlar, salıncak sefası ve çeşitli oyunlar ile üyeler coşku dolu bir günü aileleri ile kutladı.

Batı Trakya Spor Kulübü Osmangazi Şube Başkanı Orhan Kayalı yaptığı açıklamada “Bu yıl ikincisini gerçekleştirdiğimiz etkinlik ile Batı Trakya'daki gelenek ve göreneklerizmizi Bursa'da da yaşatmanın, ayrıca üyelerimiz ve bölge halkı ile de birlik-beraberlik ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini sergilemenin mutluluk ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Haberler


Soydaşlar Mustafçova’da hatim etkinliğinde buluştu

Çocuk parası için başvurular cuma günü sona eriyor

Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı