Anasayfa


01-06-2015
Pavlidis ailesinin acı günü
32 yaşında hayatını kaybeden Doğu Makedonya – Trakya Eyalet Başkanı Yorgos Pavlidis’in oğlu Theodoros Pavlidis, son yolculuğuna uğurlandı.
1 Haziran 2015 Pazartesi



30 Mayıs Cumartesi akşamı geçirdiği kalp krizi sonucunda hayata veda eden Theodoros Pavlidis, 31 Mayıs Pazar günü öğleden sonra düzenlenen cenaze törenile toprağa verildi. İskeçe’de gerçekleştirilen cenaze törenine eyalet genelinden çok sayıda siyasetçi, milletvekili, yerel yönetici, bürokrat, parti temsilcileri, sivil toplum örgütleri yöneticileri, Pavlidis ailesinin üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Evli ve bir çocuk bababası olan 32 yaşındaki genç avukat Theodoros Pavlidis’in cenaze töreninde aile üyelerinin zorlukla ayakta durabildikleri görüldü. Tören boyunca Pavlidis çifti ile Theodoros Pavlidis’in eşi ve aile üyeleri gözyaşı döktü.

Cenaze törenine Türk azınlık yetkilileri de katıldı. İskeçe’deki cenaze törenine, İskeçe milletvekili Hüseyin Zeybek, Rodop milletvekili Mustafa Mustafa, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, Kozlukebir Belediye Başkanı Rıdvan Ahmet, Topiros Belediye Başkan Yardımcısı Sunay Hüseyinoğlu, DEB Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve İskeçe İl Teşkilatı Sorumlusu Ozan Ahmetoğlu, İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kurt, Eyalet Meclis Üyeleri, Önder Mümin, Ahmet Hüseyin Mehmet Usta, Birol İnce Mehmet, İsmail Hüse Mustafa, Tarkan Multaza, Ahmet İbram, eski milletvekilleri Çetin Mandacı, Ahmet Faikoğlu ve Orhan Hacıibram, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda azınlık üyesi katıldı.


Haberler


BTTDD Bursa Şubesinden Yıldırım Belediyesine ziyaret

DEB Partisi Avrupa Parlamentosu seçimlerine katılıyor

Eyalet Eğitim Müdür Vekili Kosmidu’dan azınlık eğitimiyle ilgili yazı

Koruma altındaki 47 vahşi hayvan zehirlenerek öldürüldü

Burhan Baran’ın dokunulmazlığı kaldırıldı

Batı Trakya Camileri Din Görevlileri Derneğinde nöbet değişimi

Mecliste yumruklu saldırı!

İnhanlı Belediyesinde içme suyu tedariki için 4 milyon euroluk proje

AEK Kadın Voleybol Takımı’nda Yunus Öçal dönemi sona erdi

Gümülcine Başkonsolosluğunda 23 Nisan coşkusu

Çöl tozu Atina’da gökyüzünü kapladı

ABD Dışişleri Bakanlığının 2023 Yunanistan İnsan Hakları Raporu yayımlandı