Anasayfa

12-05-2017
İTB ve GTGB ekipleri Uluslararası Çalıklı Hıdırellez Bahar Şenlikleri'ne katıldı
İskeçe Türk Birliği (İTB) ve Gümülcine Türk Gençler Birliği Halk Oyunları Ekipleri 6 - 7 Mayıs 2017 tarihlerinde FYROM (Makedonya)'nın Valandova iline bağlı Çalıklı köyünde düzenlenen 26. Uluslararası Hıdırellez Bahar Şenlikleri'ne katıldı.
12 Mayıs 2017 Cuma



Makedonya (FYROM)'da ilk resmi Türk festivali olan ve bu sene 26. düzenlenen etkinlik kapsamında Gökhan Mustafa yönetimindeki İTB Halk Oyunları Ova Ekibi ilk olarak 6 Mayıs Cumartesi günü açılış gösterilerinde sahne aldı. Ekip, aynı günün akşamı Strumica meydanında gösteriler sundu. 7 Mayıs Pazar günü Çalıklı köyünde düzenlenen Festival final gösterilerinde sahne alan İskeçe Türk Birliği ekibi izleyicilerden büyük beğeni topladı.

Erkan Demiroğlulları yönetimindeki Gümülcine Türk Gençler Birliği Halk Oyunları Ekibi de şenlikler çerçevesinde farklı yerlerde gösteriler sundu.

İTB ve GTGB ekipleri 7 Mayıs Pazar akşamı Yunanistan'a döndü.



Haberler


Halkidiki’deki orman yangınıyla ilgili bir kişi gözaltında

Mucize Tiyatrosu Kayseri’de ayakta alkışlandı

Kavurucu sıcaklar geliyor!

“AB Adalet Puan Tablosuna göre Yunanistan yargı süresinin uzunluğunda son sırada!”

Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!