Anasayfa

15-05-2017
DEB Partisi'nden 'Anneler Günü' mesaji
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş, 'Anneler Günü' nedeniyle yazılı bir mesaj yayımlayarak tüm annelerin 'Anneler Günü'nü kutladı.
15 Mayıs 2017 Pazartesi

DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş'un 'Anneler Günü'nüz kutlu olsun' başlığı altında yayımladığı mesajı şöyle:

"Şefkat ve merhamette güneş gibi olan anneler, merhametli ve sevgi dolu bir toplumun inşacısıdırlar. Toplum yaşamının temel yapı taşı olan anneler, ailenin çekirdeği ve vazgeçilmezidir. Emsalsiz ve sınırsız sevginin, hoşgörünün, sabrın, en masum ve en berrak duyguların timsali olan annelik ulvi bir müessesedir.

Şefkatin ve sevginin membası anneler sadece kendi çocuklarının değil, temas ettiği, dokunduğu, aynı ortamda bulunduğu tüm çocukların öğretmenidirler. Bu uğurda tüm sıkıntılara katlanan, çocuklarının mutlu olması ve başarısı için büyük bir sabırla gayret gösteren annelerimizin üzerimizde ödenemez hakları bulunmaktadır. Sağlıklı bir toplumun oluşması için annelerin sosyal yaşamda daha etkin bir rol üstlenmeleri elzemdir. Bizleri birbirimize kenetleyen değerlerin yaşatılmasında, kültürümüzün ve geleneklerimizin devam ettirilmesinde herkese düşen sorumluluktan daha fazlası şüphesiz annelere düşmektedir. Kültürün yaşatılması kadar huzurlu bir toplumun oluşturulmasında da annelerin rolü asla inkâr edilemez.

Bu sebeple kızlarımızın eğitilmesi ve daha donanımlı yetişmeleri büyük önem taşımaktadır. Dostluğun, eşitliğin ve barışın hakim olduğu bir dünya için tüm insanlığın, annelerin merhamet ve şefkat duygularından nasiplenmesini temenni ediyorum.

Cennetin annelerin ayakları altında olduğuna inanan bir kültürün mensubu olarak şahsım ve Genel Başkanı olduğum Dostluk Eşitlik Barış Partisi adına, geleceğe umutla bakan, çalışkan, sevgi dolu bir neslin yetişmesine büyük katkı sunan tüm annelerin, anne adaylarının ve yüreği annelik hisleriyle dolu tüm kadınların Anneler Günü'nü kutluyorum."

Haberler


Tempi tren faciası davası başlıyor: 36 sanık hakim karşısında

Gümülcine’de silahlı soygun girişimi: Bir kişi yakalandı, bir şüpheli aranıyor

Alkol ve sigara satışında dijital yaş doğrulama sistemi

Midilli’de şap alarmı: Hayvancılık ürünlerine kapsamlı yasaklar getirildi

Atina’da emekliler zam talebiyle sokağa çıktı

Rodop ilinde tarımın geleceği Gümülcine’deki kongrede tartışılacak

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti İskandinav pazarına açılıyor

ABTTF’den 21 Mart mesajı: “Irkçılık ve ayrımcılık devam ediyor”

Gümülcine’de “Müzik Birleştirir” konseri

Büyükelçi Çağatay Erciyes’ten Batı Trakya’ya bayram ziyareti

Başkonsoloslukta bayram coşkusu

Plastik kapaklar umuda dönüşüyor