Anasayfa

15-05-2017
Şapçı Derneği'nden "Anneler Günü" etkinliği
Şapçı Kültür ve Folklor Derneği tarafından düzenlenen "Annemiz Herşeyimiz" konulu Anneler Günü etkinliği, 14 Mayıs Pazar günü Şapçı Belediyesi Konferans salonunda gerçekleştirildi.
15 Mayıs 2017 Pazartesi



Etkinliğe Rodop Milletvekilleri Mustafa Mustafa ve Ayhan Karayusuf, Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu memurlarından Ömer Ömer, Batı Trakya Azınlığı Güney Meriç Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Bekir Mustafaoğlu, Kozlukebir Kadınlar Derneği Başkanı Nuran Mustafa, Şapçı Mütevelli Heyeti Başkanı İdris Ahmet'in yanı sıra Şapçı halkı katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını Güneş Mehmetoğlu yaptı. Mehmetoğlu, en önemli meziyetlerin başında anneliğin geldiğini dile getirerek, "Anneler bizim baş tacımızdır. Annemiz bizi dünyaya getiren ve yaşamı boyunca da bizim en büyük destekçimiz olandır. Bir bakıma hayatımızdaki mucizedir" diye konuştu.

Etkinliğin kültürel bölümünde ise anaokul, ilkokul ve ortaokul çocukları tarafından şiirler okundu, şarkılar söylendi ve skeçler oynandı. Etkinlik kokteyl ile sona erdi.

Haberler


Tempi tren faciası davası başlıyor: 36 sanık hakim karşısında

Gümülcine’de silahlı soygun girişimi: Bir kişi yakalandı, bir şüpheli aranıyor

Alkol ve sigara satışında dijital yaş doğrulama sistemi

Midilli’de şap alarmı: Hayvancılık ürünlerine kapsamlı yasaklar getirildi

Atina’da emekliler zam talebiyle sokağa çıktı

Rodop ilinde tarımın geleceği Gümülcine’deki kongrede tartışılacak

Doğu Makedonya - Trakya Eyaleti İskandinav pazarına açılıyor

ABTTF’den 21 Mart mesajı: “Irkçılık ve ayrımcılık devam ediyor”

Gümülcine’de “Müzik Birleştirir” konseri

Büyükelçi Çağatay Erciyes’ten Batı Trakya’ya bayram ziyareti

Başkonsoloslukta bayram coşkusu

Plastik kapaklar umuda dönüşüyor