Anasayfa


08-07-2017
Uzaktan Öğretim Ders Destek Sistemi Projesi’nin “Bilim Şenliği ve Ödül Töreni” Gümülcine Türk Gençler Birliğinde gerçekleşti.
Uzaktan Öğretim Ders Destek Sistemi Projesi’nin “Bilim Şenliği ve Ödül Töreni” etkinlikleri 1 Temmuz Cumartesi günü Gümülcine Türk Gençler Birliği Lokalinde öğrencilerin ve velilerinin yoğun katılımıyla gerçekleşti.
8 Temmuz 2017 Cumartesi



Bilim Şenliği etkinlikleri kapsamında Uzaktan Öğretim Ders Destek Proje ekibinin hazırladığı, kimya ve fizik deneyleri, matematik akıl oyunları, üç boyutlu gözlüklerle 3D tanıtımı, arttırılmış gerçeklik uygulamaları ve origami etkinlikleri yapıldı.

Ödül Törenin de ise 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında projeye katılım sağlayan ve başarı gösteren öğrencilere bisiklet, altın, tablet, eğitim ve bilim setleri gibi hediyeler dağıtıldı. Projeye destek olan GTGB ,İTB ve BAKEŞ Başkanlarına plaket takdimi ve proje ekibine teşekkür belgesi sunuldu.

Bilim şenliği ve ödül törenine Türkiye Cumhuriyeti Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı, Batı Trakya Azınlığı Kültür Eğitim Şirketi Başkanı Ahmet Hacıosman ile Türkiye’den Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mirza Tokpunar, Yurt Dışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) Balkanlar Koordinatörü Sevilay Ünal, Çanakkale Savaşları ve Gelibolu Tarihi Alan Başkan Yardımcısı Zülküf Memiş, TÖMER Müdürü ve projenin yürütücüsü Prof. Dr. Bünyamin Bacak, Rektör Danışmanı Doç. Dr. Hasan Kaplan, TÖMER Müdür Yardımcıları Okt. Cumali Yaşar ve Okt. Kemal Erkol, Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Salih Zeki Genç, ÇOMÜ Proje Koordinasyon Merkezi Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Ali Şahin Örnek, Uzaktan Öğretim Ders Destek Projesi öğretmenleri, çok sayıda öğrenci ve velileri de katıldı.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup