Anasayfa

10-07-2017
Rektör Karabinis görevden alındı...
Trakya Üniversitesi Rektörü Athanasios Karabinis görevinden alındı.
10 Temmuz 2017 Pazartesi

Merkezi Gümülcine'de bulunan Trakya Üniversitesi'nin rektörü Prof. Karabinis, iki yıl önce ortaya çıkan üniversitedeki skandallarla ilgili soruşturma çerçevesinde görevden alındı.

Eğitim Bakanı Kostas Gavroglu'nun, hakkında süren soruşturma nihai olarak tamamlana kadar rektör Karabinis'i görevden aldı.

Bu arada konuyla ilgili olarak basında çıkan haberlerde rektör Karabinis'in soruşturma kapsamında Disiplin Kurulu'na gönderdiği belgelerin yetersiz bulunduğu ifade edildi.
Bu arada Athanasios Karabinis ise bazı basın yayın yayın organlarına yaptığı açıklamada olayın siyasi olduğunu ileri sürdüğü ve bakanın kendisini siyasi çevresini memnun etmek için görevden aldığını iddia etti. öte yandan rektörlük görevine Tıp Fakültesi Öğretim Üyelerinden Stavros Tulupidis'in getirilebileceği ifade edildi.

Haberler


Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanından TİKA’ya teşekkür

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Çiftçilerden tatil dönemi kararı; eylemler sürecek, yollar yolculara açılacak

GTGB Başkanı Sedat Hasan’ın kayınpederi vefat etti

Eğitim camiasının değerli bir neferi öğretmen Ahmet Kavak vefat etti

“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”

İskeçe’de kontrollü park cezası artırıldı