Anasayfa

13-07-2017
ABTTF Başkan Yardımcısından Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği ve DEB Partisi ziyareti
Avrupa Batı Trakya Türk Federasyonu (ABTTF) 4 Temmuz 2017 Salı günü Gümülcine'de Batı Trakya Türk Öğretmenler Birliği'ni (BTTÖB), 5 Temmuz 2017 Çarşamba günü de Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi Genel Merkezi'ni ziyaret etti.
13 Temmuz 2017 Perşembe



ABTTF Başkan Yardımcısı Aydın Ahmet, BTTÖB Başkanı Aydın Ahmet'i yeni görevi dolayısıyla tebrik ederken BTTÖB'nin yeni seçilen yönetim ve denetim kurullarına başarılar diledi. Görüşmede Batı Trakya Türk toplumunun eğitim alanında yaşadığı sorunlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

ABTTF Başkan Yardımcısı Aydın Ahmet, 5 Temmuz Çarşamba günü ABTTF Denetim Kurulu üyesi ve ABTTF Eski Başkan Yardımcısı İsmail Rüşüt ile birlikte DEB Partisi Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş ile bir araya geldi. Görüşmede, Batı Trakya Türk toplumunun ileri gelenlerine yönelik adli kovuşturmalar ile bölgede yaşanan ekonomik sorunlar ele alındı.

Haberler


İskeçe ovasında bu yıl da güreş coşkusu yaşandı

AB’den uyarı: Yunanistan, KDV direktiflerini uygulamadığı için yargıya gidebilir

Eski bakanın oğulları silah yasasını ihlalden gözaltında

Atina’da taksiciler iki günlüğüne kontağı kapattı

Halk Birliğinden tehlikeli atık yakımına tepki

ABTTF: “Yunanistan hukukun üstünlüğünü hiçe sayıyor”

Gümülcine Belediyesinde yeni başkanlar belirlendi

İstanbul’da Gazze toplantısı

Tabii, buna hayat denirse!..

Çipras’ın geri dönüşü , Samaras’ın hesapları, PASOK’un durağanlığı ve siyasetteki yeni yapılanma

Mevlid-i Nebî

Hastanede rüşvet skandalı