Anasayfa


14-07-2017
“15 Temmuz’u bir kez daha nefretle kınıyoruz”
15 Temmuz 2016 tarihinde Türkiye’de Fethullahçı Terör Örgütü (FETÖ) tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişiminin birinci yıldönümü nedeniyle Dostluk Eşitlik Barış Partisi (DEB) Genel Başkanı Mustafa Ali Çavuş bir açıklama yaptı.
14 Temmuz 2017 Cuma

DEB Partisi Genel Başkanı’nın yazılı açıklaması şöyle:
“15 Temmuz 2016 gecesi Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içine sinsice sızmış hain FETÖ terör örgütüne mensup bir güruhun, anayasal düzeni yıkmak, millet iradesi ile seçilmiş meşru Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı’nı ve hükümetini ortadan kaldırmak ve emperyalist güçlerin emellerine hizmet etmeye uygun bir düzen kurmak maksadıyla başlattıkları hain kalkışmanın sene-i devriyesinde bu kalkışmanın hainlerini bir kez daha nefretle kınıyor ve lanetliyorum.
Vatansever askerlerin, polislerin ve özellikle Türk milletinin demokrasiye ve ülkelerine sahip çıkmak için kahramanca mücadele etmeleri neticesinde bu hain kalkışma bastırılmıştır. Bu mücadele esnasında 249 kahraman Türk evladı şehit düşmüş ve binlerce Türk evladı gazi olmuştur. Bu vesile ile kahraman şehitlere Allah’tan rahmet dilerim. Gazilere acil şifalar ve esenlikler dilerim. Anavatanımızın bekasını sağlayan vatansever kahraman şehitler ve gazileri hiçbir zaman unutmayacağız onlara minnettarız. Ayrıca bu kalkışmaya karşı kahramanca göğüs geren hemşerimiz şehidimiz Batı Trakyalı gazeteci Mustafa Cambaz bizlerin gururudur. Şehidimize Allah’tan rahmet dilerim. Ruhu şad olsun. Anavatanımız Türkiye’de bir daha benzer bir durumun hasıl olmaması ve anavatanımıza zeval gelmemesini Allah’tan niyaz ederim.”

Haberler


Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesi’nin bina sorununun çözümü için başbakana bektup

Mihaloliakos’un tahliyesine tepkiler

AP milletvekili Daly: ‘Ursula von der Leyen ve AB’nin eylemleri (Gazze’deki) soykırımı mümkün kıldı’

İskeçe Azınlık Ortaokulu - Lisesi Encümen Heyetinden milletvekili Baran’a ziyaret

Son 15 yılın en sıcak nisan ayı

Polis UCLA kampüsüne takviye güçlerle müdahale ediyor

Mihaloliakos cezaevinden çıkıyor

Başkonsolos Ünal ve eşi GTGB Yeni Nesil Kolu yönetimini ağırladı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis, Filistin Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Mustafa ile görüştü

Ruvikonas Öğrenci Grubu, Atina’daki ABD Büyükelçiliği önünde Filistin bayrağı açtı