Anasayfa

09-06-2015
Yolcu uçağı acil iniş yaptı
İngiltere'nin Manchaster kentinden Yunanistan'ın Heraklian kentine gitmekte olan Thomson Havayolları'na ait yolcu uçağı, sarhoş bir yolcunun tuvalette sigara yakmasının ardından Bulgaristan'a acil iniş yapmak zorunda kaldı.
9 Haziran 2015 Salı

Sarhoş yolcunun sigara içmeye çalışmasının ardından Thomas Cook Turizm şirketinin müşterilerini Yunanistan'daki tatil beldelerine taşımakta olan TOM2570 sefer sayılı uçağın pilotunun Yunan polisi ile iletişime geçerek "Havaalanında hazır bulunmalarını" söylediği, ancak yolcunun problem yaratmaya devam etmesinin ardından Bulgaristan'ın başkenti Sofya'ya acil iniş yapma kararı aldığı açıklandı.

Thomas Cook yetkilileri, problem yaratan yolcunun kabin görevlileri tarafından kontrol altına alınarak Bulgar polisine teslim edildiğini ve uçağın 2 saatlik bir rötarla Girit adasındaki Heraklian kentine ulaştığını söyledi.


Haberler


Özgür Ferhat, Rodoplu pamuk üreticilerinin zararlarını Meclise taşıdı

Patrik Vartholomeos’un 35. yılına özel ayin

Poşpoş Çayı geçidinde çalışmalar hızlandı

İTB Gençlik Buluşmaları yeni döneme başladı

Yunanistan, tayinli müftü uygulamasına devam ediyor!

Binlerce öğrenci ve öğretmen eğitim ve ücretler için sokağa çıktı

Atina’da patlayıcı düzenek infilak etti: 2’si polis 4 yaralı

Muhalefetten hükümete Türkiye-Libya suçlaması

Basketbol Federasyonu Başkanı gözaltına alındı

Zeybek’ten salgından etkilenen hayvancılık işletmeleri için destek çağrısı

Tapacaz, futbol temsilcileriyle bir araya geldi

Öğretmenler, öğrenciler ve veliler 21 Ekim’de meydanlara çıkıyor