Anasayfa


04-08-2017
SEÇEK Derneği Başkanı Mesut Şerif’ten açıklama...
SEÇEK Azınlık Eğitim ve Kültür Derneği Başkanı Mesut Şerif yayınladığı açıklamada dernek başkanlığını bırakmaya hazır olduğunu belirtti.
4 Ağustos 2017 Cuma

Mesut Şerif açıklamasında “Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığının birlik ve beraberleğini bozmak isteyen kesim tarafından hedef gösterilip, 7 asırdır var olmayan, lafı bile edilmeyen kardeş kavgasını başlatmaya çalıştığını farkettiğim için, bu olayların daha fazla uzamaması adına geri çekilmeye ve başkanlığı bırakmaya hazır olduğumu belirtirim.” ifadelerini kullandı.

SEÇEK Derneği Başkanı Mesut Şerif’in açıklaması şöyle:

“Öncelikle SEÇEK yağlı güreşleri ve kültürel etkinliklerine yöremiz halkı ve Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığından gelen yoğun katılım için tüm halkımıza, gelenlere, gelemeyip te bize gönülden destek verenlere teşekkürü bir borç bilirim.

Derneğimizin yanında olup dostluk, eşitlik, kardeşlik, birlik ve beraberlik mesajları veren tüm halkımıza en içten şükranlarımı sunarım.

Topluma hizmet adına çıkmış olduğum bu yolda en iyi şekilde faydalı olmaya, kültürel zenginliklerimizi gerek Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığı, gerekse tüm dünyaya tanıtmaya ilişkin projeler ile devam etmeye çalıştım. Lakin toplumun buna daha hazır olmadığını ve bazı hassas noktalarda ikilem yaratacağını gördüğüm, biz Batı Trakya Müslüman Türk Azınlığının birlik ve beraberleğini bozmak isteyen kesim tarafından hedef gösterilip, 7 asırdır var olmayan, lafı bile edilmeyen kardeş kavgasını başlatmaya çalıştığını farkettiğim için, bu olayların daha fazla uzamaması adına geri çekilmeye ve başkanlığı bırakmaya hazır olduğumu belirtirim.

En kısa zamanda derneğimiz yönetim kurulu bir açıklama yayınlayacaktır.”

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup