Anasayfa


07-08-2017
Eyalet Başkan Yardımcısı İbram, Hakan Çavuşoğlu’nu ziyaret etti
Doğu Makedonya Trakya (DMT) Eyaleti Başkan Yardımcısı ve Eyalet Meclis Üyesi Ahmet İbram, 3 Ağustos Perşembe günü Ankara’da bazı ziyaretlerde bulundu.
7 Ağustos 2017 Pazartesi



Eyalet Başkan Yardımcısı Ahmet İbram ilk olarak Batı Trakya kökenli ve aynı zamanda köylüsü olan (Delinazköy) Türkiye Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’nu makamında ziyaret etti. Çankaya Köşkündeki Başbakanlık binasında gerçekleşen görüşmede Ahmet İbram, geçtiğimiz günlerde yeni göreve getirilen Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu’na başarı dileklerinde bulundu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu, DMT Başkan Yardımcısı İbram aracılığıyla ilk başta tüm Batı Trakyalı hemşerilerine ve doğup büyüdüğü Delinasufköy halkına kucak dolusu selamlarını iletti. İbram da görüşmede Çavuşoğlu’na Batı Trakya’daki soydaşların selamlarını ileterek, kendilerine verilen görevin Batı Trakya halkını da çok mutlu ettiğini ve bundan dolayı onur duyduklarını ifade etti.

Daha sonra Batı Trakya kökenli Başbakanlık Müşaviri Abdullah Eren’i de makamında ziyaret eden İbram, Azınlık üyelerinin selamlarını ileterek kendilerine görevlerinde başarı dileklerinde bulundu.

Son olarak yine Batı Trakyalı olan Türkiye Radyo Televizyon Kurumu (TRT) Genel Müdürü İbrahim Eren’i de ziyaret eden Ahmet İbram, kendilerine yeni görevlerinde başarılar diledi.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup