Anasayfa


08-08-2017
Çınar Derneği yetkilileri T.C. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile görüştüler
Batı Trakya'da özellikle medya alanında faaliyet gösteren ve Gümülcine'de yayın yapan Çınar Fm radyosunun sahibi Çınar Derneği ile İskeçe merkezli yayın yapan haftalık Millet gazetesinin yetkilileri 3 Ağustos Perşembe günü Ankara'da göreve yeni gelen Türkiye Cumhuriyeti’nin Batı Trakyalı Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile görüştü.
8 Ağustos 2017 Salı



T.C. BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU ÇINAR DERNEĞİ VE MİLLET GAZETESİ HEYETİNİ KABUL ETTİ

Çınar Derneği Başkanı ve Millet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Cengiz Ömer başkanlığında, Çınar Fm müdürü ve Millet Gazetesi yazarı Necat Ahmet (aynı zamanda TRT Batı Trakya temsilcisi), Millet Gazetesi Yayın Koordinatörü ve Çınar Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Bilal Budur ile Millet Gazetesi Gümülcine temsilcisi ve Çınar FM program yapımcısı gazeteci Ramadan Molla'dan oluşan heyet ilk olarak T.C. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu tarafından Çankaya köşkündeki Başbakanlık binasında kabul edildi.

Yaklaşık yarım saat süren görüşmede Batı Trakya Müslüman Azınlığı'nın genel durumu ve azınlık meseleleri hakkında değerlendirmeler gerçekleştirildi. T.C. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu Çınar FM ve Millet Gazetesi ekibi aracılığıyla Batı Trakya Türk Azınlık mensubu hemşerilerine mahsus selamlarını iletti.
Heyet adına Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu'na bir tablo hediye etti ve yeni görevinde başarılar diledi.

T.C. BAŞBAKAN MÜŞAVİRİ ABDULLAH EREN İLE GÖRÜŞME

T.C. Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu ile yapılan görüşmenin ardından Çınar Derneği ve Millet gazetesi yöneticileri T.C. Başbakan Müşaviri hemşerimiz Abdullah Eren ile görüşme fırsatı da buldular. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşme sonrası Başbakan Müşaviri Abdullah Eren Batı Trakya'daki Müslüman Türk Azınlık mensubu hemşerilerine selamlarını iletti.

TRT GENEL MÜDÜRÜ İBRAHİM EREN HEYETİ KABUL ETTİ

Çınar Derneği ve Millet Gazetesi yöneticileri daha sonra TRT Genel Müdürlüğüne geçerek burada TRT Genel Müdürü İbrahim Eren tarafından kabul edildi. Çınar Derneği ve Millet Gazetesi yöneticileri İbrahim Eren'e yeni görevinde başarı dileklerinde bulundular. TRT Genel Müdürü İbrahim Eren de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Batı Trakya'daki Müslüman Türk Azınlık mensubu hemşerilerine selamlarını iletti. Heyet adına Çınar Derneği Başkanı Cengiz Ömer TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'e bir tablo hediye etti.

TRT Genel Müdürü İbrahim Eren'e gerçekleştirilen ziyaretin ardından TRT Avaz Koordinatörü Murat Akkoç misafir heyeti kabul etti. Çınar Derneği ve Millet Gazetesi yöneticileri son olarak TRT Yunanca Bölümü’nü ziyaret ederek TRT Yunanca bölümü sorumlusu Nevzat Mehmet ve çalışanlarına başarı dileklerinde bulundular.

Haberler


Güney Meriç’te muhteşem Hıdırellez kutlaması

GTGB eski başkanlarından Rıdvan Hatipoğlu vefat etti  

ABD’deki üniversite öğrencileri Gazze’deki sivillerle dayanışma için açlık grevi başlattı

İTB Gençlik Kolu üyeleri futbol maçında buluştu

Milletvekili Ferhat doludan zarar gören bölgeyi ziyaret etti

ABTTF Mihaloliakos’un tahliye kararına tepki gösterdi

GTGB olağan genel kurula gidiyor

DEB Partisinden Mihaloliakos’un serbest bırakılma kararına tepki

Dolu yağışı ekili alanlara zarar verdi

Yassıköy Belediyesinde yangınla mücadele toplantısı

Dedeağaç’daki FSRU’nun ticari kullanımı erteleniyor

İskeçe Azınlık Ortaokulu – Lisesinin bina sorununun çözümü için başbakana mektup