Anasayfa

11-08-2017
Pazarkule ve Kapıkule'de uzun araç kuyrukları
Edirne’den Bulgaristan’a açılan Kapıkule Sınır Kapısı’nda yıllık izinlerini tamamlayıp Avrupa’da yaşadıkları ülkelere dönen tatilciler yaklaşık 5 kilometre, Yunanistan’a açılan Pazarkule’de ise 2 kilometre araç kuyruğu oluşturdu.
11 Ağustos 2017 Cuma

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan ve yıllık izinlerini Türkiye'de geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönmeye başladı. Karayolu ile yaşadıkları ülkelere dönen gurbetçiler Türkiye'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı’nda ve Yunanistan'a açılan Pazarkule Sınır Kapısı’nda ise 2 kilometre araç kuyruğu oluşturdu.

Kapıkule Sınır Kapısı içinde de araç yoğunluğu yaşanırken, yetkililer Kapıkule’de 12 peronda işlemlerin bekletilmeden gerçekleştirildiğini ancak Bulgaristan tarafından işlemlerin yavaş işlemesinden yoğunluğun yaşadığını dile getirdi.

Haberler


TRT World Forum 2025 yarın İstanbul’da başlıyor

Zeybek: “İyi niyet olsaydı, Mizanlı azınlık ilkokulu yeniden açılmış olacaktı”

Karpuz rozetine soruşturma

Rodop ilinde çiftçiler eyleme hazırlanıyor

Tayinli müftü naipleri değiştirildi

Zeybek, Zeynelli köyündeki OPEKEPE mağdurlarının sorununu meclise taşıdı

Atina’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. yılı kutlandı

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan 29 Ekim resepsiyonu

Narlıköy’de baba-oğul arasında şiddet

Batı Trakya’da karbon ayak izini azaltma etkinlikleri başlıyor

Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor