Anasayfa

11-08-2017
Pazarkule ve Kapıkule'de uzun araç kuyrukları
Edirne’den Bulgaristan’a açılan Kapıkule Sınır Kapısı’nda yıllık izinlerini tamamlayıp Avrupa’da yaşadıkları ülkelere dönen tatilciler yaklaşık 5 kilometre, Yunanistan’a açılan Pazarkule’de ise 2 kilometre araç kuyruğu oluşturdu.
11 Ağustos 2017 Cuma

Avrupa’nın çeşitli ülkelerinde yaşayan ve yıllık izinlerini Türkiye'de geçiren gurbetçiler, yaşadıkları ülkelere dönmeye başladı. Karayolu ile yaşadıkları ülkelere dönen gurbetçiler Türkiye'den Bulgaristan'a açılan Kapıkule Sınır Kapısı’nda ve Yunanistan'a açılan Pazarkule Sınır Kapısı’nda ise 2 kilometre araç kuyruğu oluşturdu.

Kapıkule Sınır Kapısı içinde de araç yoğunluğu yaşanırken, yetkililer Kapıkule’de 12 peronda işlemlerin bekletilmeden gerçekleştirildiğini ancak Bulgaristan tarafından işlemlerin yavaş işlemesinden yoğunluğun yaşadığını dile getirdi.

Haberler


Mucize Tiyatrosundan Selanik’e kültür gezisi

Kuzey Makedonya Cumhurbaşkanından TİKA’ya teşekkür

İskeçe Müftüsü Mustafa Trampa’dan Üç Aylar ve Regaip Kandili mesajı

Çiftçilerden tatil dönemi kararı; eylemler sürecek, yollar yolculara açılacak

GTGB Başkanı Sedat Hasan’ın kayınpederi vefat etti

Eğitim camiasının değerli bir neferi öğretmen Ahmet Kavak vefat etti

“Müftü Mustafa Hilmi Aga Toplum Öncüleri Ödülleri” sahiplerini buldu

Batı Trakya Öğrenci Birliğinden Ankara’da resmi temaslar

YTB’de Mustafa Kırımoğlu için vefa programı

Başkonsolos Ünal ve Ticaret Ataşesi İren’den Trakya İşadamları Derneği ziyareti

Yerlikaya ile Hrisohoidis görüştü

Yerapetritis: “Arnavutluk’taki Yunan azınlığın hakları Yunanistan için öncelikli konudur”