Anasayfa

04-09-2017
İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu’ndan Türkiye gezisi
İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu, Türkiye gezisine katıldı. İTB Gençlik Kolu üyelerinden oluşan 50 kişilik grup, 18 - 27 Ağustos tarihlerinde Ankara ve Karadeniz bölgesine gerçekleştirilen geziye katıldı.
4 Eylül 2017 Pazartesi



İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu Sorumlusu Bülent Hacı Salih, İskeçe Türk Birliği Denetim Kurulu Üyesi Hanife Hüseyin ve İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu yöneticilerinden Fatma Hoca’nın eşlik ettiği Gençlik Kolu üyeleri 18 Ağustos Cuma günü İskeçe’den hareket etti.

İTB Gençlik Kolu kafilesinin ilk durağı Ankara oldu. İTB üyeleri Ankara’da Türkiye Büyük Millet Meclisi, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Millet Camii ve Anıtkabir’i ziyaret etti.

İskeçeli gençler Ankara’dan sonra Samsun’a geçti. İTB Gençlik Kolu üyelerinde oluşan grup Samsun’dan sonra Trabzon’a gitti. Trabzon yolunda Ordu’da da mola veren ekip, burada teleferiğe binerek şehri yüksekten görme fırsatı buldu. İki gün Trabzon’da konaklayan kafile Trabzon’un turistik bölgesi Uzungöl’ü de ziyaret etti. Grup, Trabzon ziyaretini tamamladıktan sonra Amasya’ya geçti. İTB heyeti, Amasya Belediye Başkanı Cafer Özdemir tarafından da kabul edildi.

Amasya’da iki gün kalan İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu üyeleri, Karadeniz’in tarihi ve turistik mekanlarını ziyaret etti, buralarla ilgili olarak yetkililerden bilgi aldı.

İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu’nun son durağı ise İzmit oldu. İki gün İzmit’te kalan grup, burada Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği İzmit Şubesi’ni de ziyaret etti. Dernek başkanı Lütfi Bodur ve dernek yöneticileri tarafından karşılanan gençler, Batı Trakya Derneği’nin misafiri oldular. İzmit’teki tarihi ve turistik yerleri de gezen İTB heyeti dönüş yolunda İstanbul’da durarak Dolmabahçe Sarayı’nı da ziyaret etti. İskeçe Türk Birliği Gençlik Kolu kafilesi 27 Ağustos Pazar gecesi İskeçe’ye döndü.

Haberler


Ahmet Yesevi Üniversitesi Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde tanıtıldı

Türk-Yunan İş Forumu, İstanbul Ticaret Odasında düzenlendi

Mustafa Trampa: ‘Küçük Davutlu camii kararı vicdanları yaralamıştır’

Mustafçova Belediyesinden İskeçe Müftülüğüne ziyaret

GAT Hukuk Grubu, Strasburg’da eğitim gezisine katıldı

Rodop İli Türk Kadınları Kültür Derneğinden Strazburg’a çalışma ziyareti

Davutlu Mütevelli Heyeti Başkanına 9 ay hapis cezası!

Patrik Vartholomeos Atina’da

Yunanistan ve Mısır’dan Avrupa’ya enerji köprüsü

Geleneksel Kiraz Festivali 30 Mayıs’ta başlıyor

BTAYTD Kadınlar Kolundan nezaket ziyaretleri

Sosyal turizm başvuruları başladı