Anasayfa


17-06-2015
Turnuvanın şampiyonu Gencerli oldu
İskeçe Türk Birliği 12 futbol takımının katıldığı ‘21 Yaş Altı Yaz Futbol Turnuvası’ düzenledi.
17 Haziran 2015 Çarşamba



14 Haziran Pazar günü İskeçe Amatör liglerde yer alan futbol turnuvasına
Dinkler, Dolaphan, Gencerli, Karaçanlar, Karaköy, Kireççiler, Kırköy, Koyunköy, Kozluca, Pirnalik 1 Pirnalik 2 ve Şahin Spor oldu. Daha önceden turnuvaya katılan takımların yetkilileri huzurunda çekilen kuralar neticesinde maçlar eleme usulü ile oynandı. Çekişmeli geçen maçlar sonucunda turnuvayı Gencerli takımı şampiyon olarak tamamladı. Dinkler ikinci ve Koyunköy de turnuvayı üçüncü sırada tamamladı. Turnuvanın centilmenlik kupalarını Karaçanlar ve Pirnalık takımları almaya hak kazandı.

İskeçeli futbolsever gün boyunca oynanan maçlara yoğun ilgi gösterdi. Final maçını izleyenler arasında Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosu Ali Rıza Akıncı ve eşi Hülya Akıncı, BTTADK Başkanı ve aynı zamanda İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, İskeçe Milletvekili Hüseyin Zeybek, Mustafçova Belediye Başkanı Cemil Kabza, Türkiye Cumhuriyeti Ziraat Bankası Gümülcine Şube Müdürü Mustafa Karabulut yer aldı.

Turnuvanın sonunda centilmenlik kupalarını Cemil Kabza, ikinci olan takımın madalyalarını ve ikincilik kupasını Ahmet Mete ile Hüseyin Zeybek, birinci olan Gencerli takımının madalyalarını ve şampiyonluk kupasını Başkonsolos Ali Rıza Akıncı ve İskeçe Türk Birliği Başkanı Ahmet Kurt verdi. Turnuvaya katılan tüm futbolculara madalya verildi.

Son olarak da, turnuvaya sponsor olan MONUMENTO Cafe, Yeşil Yayla ve CHATZI traveltime TOURS’a, turnuvada maçları yöneten hakemler Cafer Kıyıcı, Murat Kara, Seyhan Molla, Ogün Eminoğlu ve İrfan Otuzbir’e, turnuvada gönüllü yer alan doktorlar Dr. Rıdvan Kaba, Dr. Hayrettin Karaali, Dr. Necati Necati, Fzt. Yüksel Ahmtoğlu, Fzt. Αhmet Çıtak’a, Başkan Ahmet Kurt bizzat teşekkür ederek, kendilerine birer plaket takdim etti.

Haberler


‘Yunanistan’daki Pontus iddiaları asılsızdır’

Süper Lig’de PAOK şampiyon oldu

İran Cumhurbaşkanı ile Dışişleri Bakanı helikopter kazasında hayatını kaybetti

Selanik’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlandı

Şapçı Belediye Başkanı İoannu’dan Erdem Hüseyin’e ziyaret

Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulunda öğrenci şenliği

İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu seçimleri yapıldı

GTGB yönetiminden nezaket ziyaretleri

Garanis, değerlendirilmeyen gayrimenkullerin belediyeye verilmesini istiyor

Bakan Yardımcısı Aleksandropulu’dan çalışma ziyareti

Turizm alanında iş arayanlar için JOBmatch devrede

Hakan Fidan’ın yeni yardımcıları belli oldu