Anasayfa

23-10-2017
Ömür Hasan, Gümülcine'deki Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin müdürü oldu
Gümülcineli Ömür Hasan, "Engelli Çocuklar İçin Yaşam, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi"nin müdürlüğüne getirildi.
23 Ekim 2017 Pazartesi

2007 yılından bu yana Gümülcine'nin Kavaklı köyü yakınlarında bulunan merkezde çalışan Ömür Hasan bir süre önce çalıştığı kurumun müdürü oldu.
46 çocuk ve yetişkinin yaşadığı ve tedavi gördüğü merkezde 35 personel çalışıyor. Konuyla ilgili olarak GÜNDEM'e konuşan Ömür Hasan, merkezin müdürlüğüne getirilmesinin sorumluluk isteyen bir görev olduğunu belirterek şunları kaydetti:

"Kavaklı köyü yakınlarındaki merkezimiz, Doğu Makedonya ve Trakya Bölgesi Sosyal Hizmetler Merkezi'ne bağlı olarak çalışıyor. Engelli çocuklara yönelik yaşam ve tedavi merkezi olarak faaliyet gösteriyoruz. Yani bazı çocuklar yıllarca burada yaşıyor. Şu anda merkezimizde 46 çocuk ve yetişkin var. 9 yaşından 51 yaşına kadar hastalarımız var. Çünkü bazı kişilerin ilerleyen yaşlarda da merkezimizdeki yaşam ve tedavileri sürüyor. Bunlardan bazılarının gideceği yerleri de yok. Yaşam, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezimiz'de kadrolu ve sözleşmeli 35 personel çalışıyor. Klinik bölümünde üç vardiyayla çalışılıyor. Doktor, hemşire ve hastabakıcılarımız var. O bölümde personele ihtiyacımız var. Ben yaklaşık 10 yıldır burada çalışıyorum. Tüm ekip en iyi hizmeti vermeye çalışıyor. Her zaman ihtiyaçlarımız var. Çünkü çok önemli ve çok ciddi bir iş yapılıyor. Ben de yeni görevimde bu önemli misyonu yerine getirmeye çalışıyorum. Bana güvenen yetkililere ve personelimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar en iyi şehilde hizmet etmeye çalıştığım gibi bundan sonra da bu şekilde devam edeceğim."

ÖMÜR HASAN KİMDİR?
Gümülcine'de dünyaya gelen Ömür Hasan, İdadiye Türk Azınlık İlkokulu'ndan mezun olduktan sonra Gümülcine Çok Bölümlü Lisesi'ni bitirdi. Ankara'da Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Sosyoloji Bölümü'nü kazanan Ömür Hasan, mezun olduktan sonra Yunanistan'da denklik (DİKAÇA) sınavlarını başarıyla verdi. 2002 yılında Rodop Vilayeti Vatandaşa Hizmet Merkezi'nde sözleşmeli olarak çalışmaya başlayan Hasan, 2003 yılında ASEP devlet memurluğu sınavına katılarak kamuda kadroya alındı. Ömür Hasan 2007 yılından bu yana Gümülcine'deki "Engelli Çocukları İçin Yaşam, Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi"nde çalışıyor.

Haberler


Şiddetli yağış ve fırtına ülke genelinde etkisini gösterdi

İskeçe’de sağanak yağmur sorunlara neden oldu: Yollar kapandı, evleri su bastı

Samaras: ’Türkiye ile dostluktan söz etmemiz ne kadar mantıklı?’

Kozlukebir Belediyesine sözleşmeli personel alındı

Kuvvetli yağış ve fırtına geliyor

Eurobarometer: Avrupalıların yarıdan fazlası dünyanın geleceğinden endişeli

Sahil Güvenlik botu ile göçmen teknesi çarpıştı: 15 ölü

Emniyetten dolandırıcılık uyarısı

Doğu Makedonya–Trakya’da uyuşturucu operasyonu

Eski milletvekili Ayhan Karayusuf’un acı günü

Epstein dosyalarında Yunanistan krizi

Reuters: Yunanistan, 15 yaş altına sosyal medyayı yasaklamaya hazırlanıyor