Anasayfa

23-10-2017
İdadiye'de "Öğrenci Şenliği ve Kermes"
Gümülcine İdadiye Türk Azınlık İlkokulu'nda 21 Ekim Cumartesi günü "Öğrenci Şenliği ve Kermes" düzenlendi.
23 Ekim 2017 Pazartesi



İdadiye Türk Azınlık İlkokulu Aile Birliği öncülüğünde düzenlenen, tüm velilerin ve okul idaresinin desteklediği etkinlik adeta yazdan kalma bir günde yapıtlı.

Sabah saatlerinde başlayan etkinlik gün boyu sürdü. Şenliğe diğer okullarda eğitim gören öğrenciler de katıldı.

Etkinliğe katılan çocuklar jenga, masa tenisi, sokak oyunları, dans ve birbirinden farklı yarışmalarla doyasıya eğlendiler.

Okuldaki etkinlikte Kermes de düzenlendi. Okul yararına açılan stantlarda ev yapımı börek, çörek, tatlı, kurabiye çeşitleri, giyim ve takı eşyalarının yanısıra kitap ve kahve satışları yapıldı.

Stantlarda satışları çocuklar ve anneler yaparkan, babalar ve öğretmenler ise ekmek arası köfte satarak okul için gelir elde ettiler.

Etkinliğe Türkiye'nin Gümülcine Başkonsolosluğu'nu temsilen Muavin Konsoloslar Davut Ocak ve Derya Ocak, sivil toplum kuruluşlarından başkan ve yöneticiler katıldılar.

Haberler


TRT World Forum 2025 yarın İstanbul’da başlıyor

Zeybek: “İyi niyet olsaydı, Mizanlı azınlık ilkokulu yeniden açılmış olacaktı”

Karpuz rozetine soruşturma

Rodop ilinde çiftçiler eyleme hazırlanıyor

Tayinli müftü naipleri değiştirildi

Zeybek, Zeynelli köyündeki OPEKEPE mağdurlarının sorununu meclise taşıdı

Atina’da Türkiye Cumhuriyeti’nin 102. yılı kutlandı

Türkiye’nin Gümülcine Başkonsolosluğundan 29 Ekim resepsiyonu

Narlıköy’de baba-oğul arasında şiddet

Batı Trakya’da karbon ayak izini azaltma etkinlikleri başlıyor

Papandreu’dan 28 Ekim törenine katılan aşırı sağcı gruba tepki

Başbakan Miçotakis Gümülcine’ye geliyor