Anasayfa

07-11-2017
DEB, Pasok Partisi'ne yapılan saldırıyı kınadı
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 6 Kasım Pazartesi günü Atina'da PASOK Partisi genel merkezine yapılan silahlı saldırıyı kınadı.
7 Kasım 2017 Salı

DEB Partisi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi olarak, başkent Atina'da PASOK Partisi'nin genel merkez bürolarına yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

6 Kasım 2017 Pazartesi akşamı kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan silahlı saldırı sonucunda şans eseri yaralı veya hayatını kaybedenlerin olmaması olayın tek sevindirici yanıdır. Ülkemizin en önemli siyasi partilerinden birine yapılan bu silahlı saldırı aslında ülkenin demokratik işleyişine yapılmıştır. Parlamenter sistemin en önemli kurumlarından biri olan siyasi partilere yapılan saldırılara karşı tüm demokratik güçlerin tepki göstermesinin şart olduğunu belirtir, PASOK Partisi'ne ve partinin önündeki görevli olan güvenlik güçlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."


Haberler


İskeçe Müftülüğünden “Evliliğe İlk Adım” programı

Çiftçi eylemlerinin Türk tarafındaki tır trafiğine olumsuz etkileri sürüyor

Gümülcine Belediyesinden sembolik kapanma kararı

İTB yürüyüşü ile ilgili “maske davası” yine ertelendi

“Ücretsiz Bayram Paketi” adıyla dolandırıcılık uyarısı

Mustafa Trampa: “Türkçenin korunması kültürel süreklilik için hayati öneme sahiptir”

Kozlukebir Belediyesi 16 Aralık’ta kapalı

Ova Kadınlar Kolunun geleneksel çay akşamı yoğun ilgi gördü

Çiftçilerden Miçotakis’e ret: Net yanıt gelmeden görüşme yok

İskeçe’den Atina’ya giden gencin valizinden Kalashnikov çıktı

İflas edenlere ceza affı, esnafa destek kuponu

Fehim Ahmet, Edirne Dini İhtisas Merkezi mezuniyet törenine katıldı