Anasayfa

07-11-2017
DEB, Pasok Partisi'ne yapılan saldırıyı kınadı
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 6 Kasım Pazartesi günü Atina'da PASOK Partisi genel merkezine yapılan silahlı saldırıyı kınadı.
7 Kasım 2017 Salı

DEB Partisi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi olarak, başkent Atina'da PASOK Partisi'nin genel merkez bürolarına yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

6 Kasım 2017 Pazartesi akşamı kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan silahlı saldırı sonucunda şans eseri yaralı veya hayatını kaybedenlerin olmaması olayın tek sevindirici yanıdır. Ülkemizin en önemli siyasi partilerinden birine yapılan bu silahlı saldırı aslında ülkenin demokratik işleyişine yapılmıştır. Parlamenter sistemin en önemli kurumlarından biri olan siyasi partilere yapılan saldırılara karşı tüm demokratik güçlerin tepki göstermesinin şart olduğunu belirtir, PASOK Partisi'ne ve partinin önündeki görevli olan güvenlik güçlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."


Haberler


Liverpool’un yıldız futbolcusu Diogo Jota trafik kazasında hayatını kaybetti

Özgür Ferhat, Dijital Müşteri Kayıt Zorunluluğunu meclis gündemine taşıdı

Gümülcine ve İskeçe Müftülerinden Leman dergisine tepki

Girit Adası’ndaki yangın yerleşim yerine sıçradı

Dışişleri Bakanı Yerapetritis Libya’ya gidiyor

Topsidis Rodop ilindeki çalışmaları anlattı

Ülke genelinde peş peşe orman yangınları!

Rodop ilinde yüksek yangın riski!

Yassıköy Belediyesinin 2024 Faaliyet Raporunu açıklandı

SİRİZA’nın yeni Merkez Komitesi üyeleri belli oldu

Zeybek ve Hacıgene arasında “azınlık okulu” tartışması

Habipoğlu: “AİHM kararı görmezden geliniyor”