Anasayfa

07-11-2017
DEB, Pasok Partisi'ne yapılan saldırıyı kınadı
Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi, 6 Kasım Pazartesi günü Atina'da PASOK Partisi genel merkezine yapılan silahlı saldırıyı kınadı.
7 Kasım 2017 Salı

DEB Partisi tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

"Dostluk Eşitlik Barış (DEB) Partisi olarak, başkent Atina'da PASOK Partisi'nin genel merkez bürolarına yapılan silahlı saldırıyı şiddetle kınıyoruz.

6 Kasım 2017 Pazartesi akşamı kimliği belirsiz kişiler tarafından yapılan silahlı saldırı sonucunda şans eseri yaralı veya hayatını kaybedenlerin olmaması olayın tek sevindirici yanıdır. Ülkemizin en önemli siyasi partilerinden birine yapılan bu silahlı saldırı aslında ülkenin demokratik işleyişine yapılmıştır. Parlamenter sistemin en önemli kurumlarından biri olan siyasi partilere yapılan saldırılara karşı tüm demokratik güçlerin tepki göstermesinin şart olduğunu belirtir, PASOK Partisi'ne ve partinin önündeki görevli olan güvenlik güçlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz."


Haberler


Ahmet Yesevi Üniversitesi Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde tanıtıldı

Türk-Yunan İş Forumu, İstanbul Ticaret Odasında düzenlendi

Mustafa Trampa: ‘Küçük Davutlu camii kararı vicdanları yaralamıştır’

Mustafçova Belediyesinden İskeçe Müftülüğüne ziyaret

GAT Hukuk Grubu, Strasburg’da eğitim gezisine katıldı

Rodop İli Türk Kadınları Kültür Derneğinden Strazburg’a çalışma ziyareti

Davutlu Mütevelli Heyeti Başkanına 9 ay hapis cezası!

Patrik Vartholomeos Atina’da

Yunanistan ve Mısır’dan Avrupa’ya enerji köprüsü

Geleneksel Kiraz Festivali 30 Mayıs’ta başlıyor

BTAYTD Kadınlar Kolundan nezaket ziyaretleri

Sosyal turizm başvuruları başladı