Anasayfa

13-11-2017
İskeçe Türk Birliği Salonu Çocuklarla Doldu Taştı
İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu 10 Kasım Cuma akşamı İskeçe Türk Birliği salonunda çocuklara yönelik "Oyun, Oyuncak ve Drama Atölyesi" etkinliği gerçekleştirdi.
13 Kasım 2017 Pazartesi



Etkinlik İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Sevil Şerifoğlu'nun açılış konuşması ile başladı. Sevil Şerifoğlu konuşmasında bu etkinliğin çocuklara yönelik atölye çalışmalarının ilki olduğunu vurgulayarak kadınlar kolu olarak belli aralıklarla atölye etkinliklerini tekrarlayacaklarını belirtti. Ayrıca yoğun katılımdan dolayı çocuklara ve velilere teşekkür etti.

Etkinlikte çocuklara Okul Öncesi Öğretmeni Nuran Mustafa tarafından 10 Kasım'ın önemi anlatıldı, parmak oyunu oynatıldı, tekerlemeler söyletildi, kuklalarla bilmeceler soruldu, yine kukla oyunu ile sağlıklı yaşam, yardımlaşma ve paylaşma gibi mesajlar verildi, kumaş koleksiyonu başlatıldı, çocuk şarkıları söyletildi, çeşitli oyunlar oynatıldı ve eskiden oynanan bir oyuncak olan dal parçasından çocuk yapıldı.

Oyun, Oyuncak ve Drama Atölyesi etkinliği sonunda İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Sevil Şerifoğlu tarafından Okul Öncesi Öğretmeni Nuran Mustafa'ya bir teşekkür belgesi verildi.

Etkinliğe İskeçe Türk Birliği salonunu hınca hınç dolduran çok sayıda çocuk ile veli katıldı.


Haberler


Kiraz Festivali’nin tarihi belli oldu

Celal Bayar Azınlık Ortaokuluna kayıtlar başlıyor

Hrisohoidis Meriç bölgesinde incelemelerde bulundu

Levent Sadık Ahmet’ten İpsala’da yaban mersini yatırımı

BTAYTD den mavi kapak kampanyasına destek

BTTÖB’de genel kurul hazırlığı

Özgür Ferhat, Spartakos Tarım Derneği yönetimini ağırladı

Gönüllü askerlik hizmetinde bulunacak ilk kadın grup göreve başladı

İskeçe Çınar Camii davası yeniden ertelendi: Mahkeme önünde gerginlik

’Türkiye-Yunanistan 1. Kültür Forumu’ Nevşehir’de düzenlendi

Miçotakis – Radev Sofya’da görüştü

YDP’nin anayasa değişikliği önerisi genel kurulda duyuruldu