Anasayfa

13-11-2017
İskeçe Türk Birliği Salonu Çocuklarla Doldu Taştı
İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu 10 Kasım Cuma akşamı İskeçe Türk Birliği salonunda çocuklara yönelik "Oyun, Oyuncak ve Drama Atölyesi" etkinliği gerçekleştirdi.
13 Kasım 2017 Pazartesi



Etkinlik İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Sevil Şerifoğlu'nun açılış konuşması ile başladı. Sevil Şerifoğlu konuşmasında bu etkinliğin çocuklara yönelik atölye çalışmalarının ilki olduğunu vurgulayarak kadınlar kolu olarak belli aralıklarla atölye etkinliklerini tekrarlayacaklarını belirtti. Ayrıca yoğun katılımdan dolayı çocuklara ve velilere teşekkür etti.

Etkinlikte çocuklara Okul Öncesi Öğretmeni Nuran Mustafa tarafından 10 Kasım'ın önemi anlatıldı, parmak oyunu oynatıldı, tekerlemeler söyletildi, kuklalarla bilmeceler soruldu, yine kukla oyunu ile sağlıklı yaşam, yardımlaşma ve paylaşma gibi mesajlar verildi, kumaş koleksiyonu başlatıldı, çocuk şarkıları söyletildi, çeşitli oyunlar oynatıldı ve eskiden oynanan bir oyuncak olan dal parçasından çocuk yapıldı.

Oyun, Oyuncak ve Drama Atölyesi etkinliği sonunda İskeçe Türk Birliği Kadınlar Kolu Başkanı Sevil Şerifoğlu tarafından Okul Öncesi Öğretmeni Nuran Mustafa'ya bir teşekkür belgesi verildi.

Etkinliğe İskeçe Türk Birliği salonunu hınca hınç dolduran çok sayıda çocuk ile veli katıldı.


Haberler


Ahmet Yesevi Üniversitesi Gümülcine Türk Gençler Birliği’nde tanıtıldı

Türk-Yunan İş Forumu, İstanbul Ticaret Odasında düzenlendi

Mustafa Trampa: ‘Küçük Davutlu camii kararı vicdanları yaralamıştır’

Mustafçova Belediyesinden İskeçe Müftülüğüne ziyaret

GAT Hukuk Grubu, Strasburg’da eğitim gezisine katıldı

Rodop İli Türk Kadınları Kültür Derneğinden Strazburg’a çalışma ziyareti

Davutlu Mütevelli Heyeti Başkanına 9 ay hapis cezası!

Patrik Vartholomeos Atina’da

Yunanistan ve Mısır’dan Avrupa’ya enerji köprüsü

Geleneksel Kiraz Festivali 30 Mayıs’ta başlıyor

BTAYTD Kadınlar Kolundan nezaket ziyaretleri

Sosyal turizm başvuruları başladı