Anasayfa

27-11-2017
Gümülcineli kuaförler Müjgan ve Neşe'nin önemli başarısı...
Gümülcineli kuaförler Balkan Kuaförler Festivali'nde büyük başarıya imza attı.
27 Kasım 2017 Pazartesi



Bu yıl 22. yapılan Selanik Balkan Kuaförler Festivali'nde Gümülcine'deki kadın kuaförü "Ellegance" sahipleri Müjgan Halil ve Neşe Tevfik önemli bir başarı elde etti.

Balkan ülkelerinden bine yakın kuaförün katıldığı festival geçtiğimiz günlerde Selanik'te yapıldı. gümülcineli Neşe Tevfik ile Müjgan Halil, yarışmada 5 farklı kategoride dereceye girmeyi başardı.

Gümülcineli Neşe - Müjgan ikilisi "Gece Makyajı" ve "Gelin Makyajı" kategorisinde birincilik kazanırken, "Gece Saçı" alanında dördüncülük, "Saç Kesimi" kategorisinde ise üçüncülük ödülü kazandı. Gümülcineli kuaförler Müjgan Halil ile Neşe Tevfik, "Fantezi Saç Tarama" kategorisinde de ikinci oldu.

Mesleklerini severek yaptıklarını ifade eden Müjgan - Neşe ikilisi, Selanik'teki festivalde elde ettikleri başarıdan dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

Haberler


Topsidis, Cumhurbaşkanı Tasulas ile görüştü

Karacaoğlan davası ertelendi

Memurlardan bütçe protestosu: 24 saatlik grev

İskeçe’deki çiftçilerden şehir meydanında eylem

Baran: 2026 bütçesi halkın sorunlarına yanıt vermiyor

İskeçe Türk Birliğinin “Bizim İnsanımız” programı yayında

“Yeni Demokrasi tarımı ve hayvancılığı yok oluşa sürüklüyor”

Yassıköy Belediyesi bugün sembolik olarak kapalı

Seçmenin yarısı erken seçim istiyor, kararsızlar yüzde 21

İskeçe Müftülüğünden “Evliliğe İlk Adım” programı

Çiftçi eylemlerinin Türk tarafındaki tır trafiğine olumsuz etkileri sürüyor

Gümülcine Belediyesinden sembolik kapanma kararı